Hogyan kell elindítani egy Simsont?
Figyelt kérdés
lépésről lépésre ha lehetne.Nemsokára egy Simson lesz az első motorom..
Esetleg valami plusz tanácsok is jöhetnek..
2011. okt. 9. 20:37
41/55 anonim válasza:
msn-t nem szeretném még megadni bocsi
43/55 anonim válasza:
Elindítani: hideg motornál szivató ráhúz, berúgókar letapos, jó esetben 2-3 próbára indul. Ezután kicsit vársz és mehet vissza a szivató.
Meleg motornál nem kell benzin.
Leállítani: elég sokféleképpen lehet, pl. gyújtáskulccsal ha van, vagy ráhúzod a szivatót és leáll a túl sok benzintől, de akár a gyertyapipát is lehúzhatod.
Tanács? Ne legyenek laposak a kerekek, előírt feszességű legyen a lánc, hordj magaddal csavarhúzót, gyertyakulcsot és pótgyertyát.
44/55 anonim válasza:
*nem kell benzin... én is fáradt vagyok: nem kell szivató, azaz többletbenzin az indítás megkönnyítésére.
45/55 anonim válasza:
Aztán ne lepődj meg, ha leállításnál az a karod, amivel a gyertyapipát húzod le önálló életre kel, amíg forog a motor :) Esős időben legalábbis ne úgy állítsd le, szárazon meg még nem próbáltam. (de nem is fogom) :D
46/55 anonim válasza:
15 éves létedre ennyire retardált vagy? Szánalmas!
47/55 anonim válasza:
aki ezt a szánalmasozást elkezdte be is fejezheti (a lány)
48/55 anonim válasza:
Nem volt még sohasem valamiféle motor a családban? Apa nemtudta volna ezt elmagyarázni? :-) Nekem mikor még Komar-om volt akkor le se kellett állítanom. Sokszor a sz*r földúton mentem és nagyot dobott rajtam aztán a gy.pipa meg leeset. Meg a sok útszéli gyertya csere stb. Nosztalgikus élmények pedig csak 4 éve volt :D
49/55 A kérdező kommentje:
Amikor kissebb voltam apa nem mutatta meg..meg motor sem volt..
2011. okt. 10. 17:59
50/55 anonim válasza:
kérdező írtam neked freemailra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!