A kézifékes farolgatás/csúsztatás elrontja a kéziféket?
Egy normál személyautó kézifékjét igen, tönkreteszi, méghozzá rövidúton.
Az erre tervezett autókban egy megerősített kézifék van, ami kibírja.
"A gumit meg csak le kellene égetni valahogy"
Az elsőt vagy a hátsót?
A KUPLUNGOT nem akarod leégetni?
Vagy abból nincs téli?
De kuplungból is van, nemsokára szereltetjük. :P
Köszi az értelmes választ!
Nem értem, mit akarjátok lebeszélni róla a gyereket...
Ne hallgass a többiekre, kifejezetten jót tesz a kéziféknek a farolgatás vele. a bowden is szeretni szokta, de a fékkulcsok mégjobban. A váltó is szereti a kaparós kerekeket, mag a kuplung is. csak így tovább!
Minden idióta úgy b@ssza el az autóját, ahogy akarja, nem?!
Kedves ma 11:31-es!
Remélem a te kérdéseidre is így válaszolnak az oldalon!!!
Az autót nem áll szándékomban elrontani, ezért is kérdeztem meg azt, amit meg is tettem.
"A gumit meg csak le kellene égetni valahogy, mert úgyis mindjárt átállok a télire és ez már amúgy se valami jó minőségű."
Igen, ez valóban érett meggondolt emberhez illő magatartás, és a lényeg a "kellene" szón van. Ne csodálkozz a válaszomon, ha egy idióta vagy, idióta módján fogok válaszolni. Sosem értettem miért kell valamit szánt-szándékkal tönkretenni.
Ha a gumit akarod leégetni minek a kézifék?
"a farát kidobni csak a kézifékkel tudom"
Ettől nem fog leégni vagyis csak úgy kb 6973 farolás után.
De ha van vonóhorgod (vagy vonószemed) akkor kösd ki az autót valamihez és úgy próbáld meg ezt a dolgot.
Ja és vizezd be alatta a betont.........
Szerintem egy alkalomtól nem megy tönkre semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!