Hülye lennék ha egy 50-es motorral 20-25km-re mennék el egy szimpla nap full egyedül és ott motozgatnék? :D
A környéket már teljesen körbejártam.
Ti csináltatok már ilyet egyedül vagy mindig csak pár kilóméteres körzetben motoroztok?
Simán jó ötlet én is elmentem motorozni messzebbre régen.
Kikapcsolja az embert teljesen.
De legyen nálad mindíg gyertyakulcs 1-2 jó gyertya csavarhúzó kés meg pár szerszám. Vagyis készülj föl arra hogy ha valami gáz van a motorral akkor is meg tudd csinálni vagy haza tudd tolni (kényelmesen) legalább. :)
Először úgy voltam vele hogy én se égetem feleslegesen a benzint.
Ha suliba megyek vele akkor kb 300ft az hogy bemegyek motorral és hazajövök. Bérletet mindig veszek, motorral meg heti 1-2 alkalommal mentem csak.
Inkább buszozok és amikor unatkozok akkor azt a pénzt amit eddig arra költöttem hogy suliba jártam motorral, inkább szimpla motorozgatásra költöm és ezzel kitöltöm a szabadidőm egy részét. :)))
Xd
Amugy simán beválalhatod, én 200km is mentem naponta azt nem hagyott cserben csak naon figyeld hogy legyen benzin mert az elég gáz ha 100km-re kifogy azt egy puszán vagy :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!