Mitsubishi Lancer Evo IX. Újonnan, optikai és motortuninggal mennyibe fájna?
Figyelt kérdés
Mennyi egy új Evo IX-es LE-je? Mennyit lehetne kihozni belőle? Egyszerű kérdés, pénz nélkül érdeklődök.2011. szept. 30. 16:43
11/20 anonim válasza:
az evokból a gyári motorral maximum 1100lovat lehet kihozni és persze árban tényleg a csillagos égig megy..340et viszi gyári motorral hosszú áttétellel:)
gyárilag 300lovas de az evonál nem a lóerő számít...sokkal inkább a futóműve ami nagyon jól ellett találva. Gyorsabb mint a subaru és olcsóbb is:)
12/20 A kérdező kommentje:
utolsó előtti nem arra értettem de látom nem érted...
2011. okt. 3. 18:59
14/20 A kérdező kommentje:
nem akarnám lecsökkenteni az élettartamát a motornak, csak belerakni pár lóerőt. érted?
2011. okt. 4. 16:17
15/20 anonim válasza:
Ezeknek a motoroknak a fajlagos teljesítménye már így is nagy, ha növeled akkor mindenképp csökken az élettartama( össze sem hasonlítható egy 130lovas 2.0 benzinessel).
16/20 anonim válasza:
hát pedig ismétlem magam máshogy nemlehet...
17/20 A kérdező kommentje:
Istenem, ha nembírsz normális választ írni, akkor inkább maradj csöndben.
2011. okt. 4. 20:03
18/20 anonim válasza:
Kedves kérdező! a válaszolók jól mondták. Minden tuning csökkenti a motor és a kocsi élettartamát. Még is milyen tuningra gondoltál?Esetleg ha 100as oktánszámú benzint vagy versenybenzint kapna akkor kb lenne 303-305ló de annál többet motorélettartamcsökkenés nélkül nem lehet kihozni..Ha a szívórész nézzük egy direktszűrő miatt egyből több por jut be a motorba tehát szívórész kilőve. A nagyobb üzemanyagellátás jobban megterheli a motort ezért azis kilőve...kipufogórésznél ugyanez ha nyitottabbá teszed akkor csak hangosabb lesz..a mérnökök jól eltalálták a gyárit. Ha a motor belsejét tuningolod akkoris nagyobb teljesítményt érsz el->nagyobb terhelések->gyorsabban forgó alkatrészek->elöbb bekövetkező kopások->elöbbi tönkremenetel. Ha nem békélsz meg ezzel a gondolattal akkor vegyél bele egy más fajta motort ami erősebb.
19/20 A kérdező kommentje:
utolsó értem amit mondassz, én csak kérdeztem na:D de nem akarom 1200 LE-re csinálnaxD csak érdekelt:D
2011. okt. 5. 15:38
20/20 A kérdező kommentje:
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-02 19:59
Megtaláltam azt a helyet:D :A világ leghosszabb egyenes útszakasza Szaud-Arábiában található Harad és Badha városok között. 260 km hosszan nem kell mozdítani a kormánnyal.
2011. okt. 7. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!