NEm lenne kicsi nekem egy honda cbr 125?
Figyelt kérdés
180 valahány centi vagyok, és hamarosan 16 éves. 18 éves koromig nem nőném ki nagyon?2011. szept. 25. 22:24
1/16 anonim válasza:
Nem egy nagy darab motor az biztos. És nem is egy erőgép, szóval teljesítményre 1 szezon után megunnád szerintem. Ha futja CBR-re akkor futnia kellene valami más 4 ütemű enduróra is. Nem sokkal gyengébbek a CBR-től és végsebességre is max 10-15km/h a különbség a CBR javára az meg szerintem semmi. Inkább a kényelmesebb endurot venném meg.
2/16 A kérdező kommentje:
hát, majd futja,ha dolgozok eleget. Nekem SZERENCSÉRE nem teszik a seggem alá:D
köszi a válaszod:)
2011. szept. 26. 16:32
3/16 anonim válasza:
Ja :) Azt hittem már van keret rá.
4/16 A kérdező kommentje:
ha eladnám szegény simsonomat, meg még az mz alkatrészeit, akkor már lenne valamennyi :D
2011. szept. 26. 16:45
5/16 A kérdező kommentje:
de még a szülinap, karácsony, húsvét....;)
2011. szept. 26. 16:46
6/16 anonim válasza:
ó de jó :D így énis szeretnék megdolgozni érte :D én 2 hónapig szenvedtem anno a motoromért :S:D nyáron
7/16 anonim válasza:
én csak azt akarom mondani hogy nem cbr-t vegyél hanem nsr-t a cbr csak 140-et megy az nsr 125ccm pedig akár 170-et is, de ha annyira repsolos festést akarsz akk csak annyi hogy az nsr blokkot átrakod a repsolos festésűbe
8/16 A kérdező kommentje:
énis a simsonomééért hejj!!!:D
utolsó:nem tetszik az nsr, meg amúgyis hamis forgalmi kell hozzá, mert 40 lóerős, és csak 15-ig vezethetném A1-es jogsival.amúgy nem számít a repsolos festés.Kit érdekel??:D azért köszi :D
2011. szept. 26. 17:25
9/16 anonim válasza:
Vegyel nyugodtan cbrt az uj 2011es mar sokkal nagyobb mint a 2010es... Ulesmagassag 3 centivel lett nagasabb..mar egesz jo meretu:-)
10/16 A kérdező kommentje:
tényleg sokkal nagyobb, vagy csak iróniaa?:D
2011. szept. 26. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!