Jobbkormányos autorol pár kérdés?
A jobbkormányos autokban a váltó is fordítva van? vagy azokon hogy vannak kiosztva a sebességek?
Mennyibe kerülne balkormányossá alakitani? (papir nélküli autorol van szo tehát papirozni nem kell)
Miket kéne cserélni ?
A válaszokat elöre is köszönöm!
így a legegyszerűbb :)
én úgy tudom h a sebességváltó sebességei ugyan úgy vannak. am át lehet alakítani.
A Jobbkormányos autóknál ugyan úgy van a váltó mint nálunk (magadra húzod az 5.-et)
És szerintem elég költséges lenne átalakítattni.. Nem tízezres nagyságrendben van ez az összeg!
És persze akkor gondolom már reg.adót is kell fizetni(mivel jobbkormányos így nem magyar papíros)
szinte már-már nem éri meg így!
Köszönöm szépen a válaszokat.
akkor ha átalakítanák egy jobbost balosra akkor a váltohoz nem is kéne nyulni ?
esetleg van aki megcsináltatta? miket cseréltek ?
várok további infokat tapasztalatokat véleményeket...
A legegyszerűbb megtanulni vezetni. Komolyan.
A kis ívben és nagy ívben kanyarodás az oda figyelés kérdése. Év tizedekig volt vegyes megoldás. Az előzés meg szinin csak jobb vezetési tudást igényel.
Ha mégis nagyon érdekel az átalakítás, és tudsz angolul, akkor javaslom olvasgasd, az angol custom autó örület miatt a fordított irányú átalakításról, amiből összesen többet írtank össze a neten, mint a második világháborúról.
Na az ilyen lehúzósok miatt írtam, hogy olvass utána angolul. Legalább előtte.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!