Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a Hummer után a legjobb...

Melyik a Hummer után a legjobb képeségű terepjáró?

Figyelt kérdés
Nekem a touareg és az ml fexik, de asszem még a merci g nagyon jó...:Pnemtom
2009. ápr. 26. 07:29
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Kétségtelenül az egyik legeltaláltabb külsejű gép. Értelek. Azt hittem a "szakmai" vita hozzászólása.
2009. máj. 1. 00:12
 32/43 A kérdező kommentje:
Kedves 15:01-es. Megnéztem az oldalon a patriot bemutatóját és elárulom a touareg sza*á veri.... ez csak 50 centis vízbe tud belemenni, a touaregnek ez 60ig sikerült...mind a 2 45fokos szöggel bír, közel azonosak a képességeik, de a touareg igényesebb, nem 20 éves és mai terepjáróként is leveri a vízben a 20 éveseket... 1ébként a kérdést úgy szántam h az új és nem a 10-20 éves terepjárók, és eddig még mindig a touareg a legjobb
2009. máj. 1. 08:32
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Elkeserítelek, az új G merci a legjobb a mostaniak közül. Ha te a Touareget szereted, akkor vedd meg azt, nem érdemes kérdezgetni de sajnos a terepjáróképessége sehol sincs. Olvass utána miképp működik, műszakilag hogyan van felépítve és magad is rájössz. Ám mindez felesleges, mivel kb 14 évasre tippellek.
2009. máj. 1. 10:29
 34/43 A kérdező kommentje:
ne tippelges olyanra miben tuti nincs igazad és amihez semmi közöd nincs...
2009. máj. 3. 20:42
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Te már eldöntötted a kérdés feltevése előtt, hogy Touareget akarsz venni, de mindegy.

Nem tudom, hogy hol fogsz Te 60 centis vízben gázolni a Touareggel, ha már előtte elakadsz és a traktor fog kihúzni. Nem mellékes tény, hogy a 60 centi víz alá számolhatsz nem kis réteg iszappal , vagy legalábbis masszív sárral, terepen nincs lebetonozva a patak/vízátfolyás/sártenger alja, mint a tesztpályán.

http://www.youtube.com/watch?v=VykDTWcftZc

http://www.youtube.com/watch?v=RxDoXEK7vwA

2009. máj. 4. 09:03
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked a touareg tetszik, akkor vegyél olyat de nagyon szépen kérlek ne akard meggyőzni magad és másokat, hogy az az autó egy komoly terepjáró.
2009. máj. 4. 11:39
 37/43 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem akarom bemesléni senkinek h a touareg olyan komoly, de nyilván megvan az oka h 12millió alapárasan, és egy freelander-nél ismerjük el jobb...

Amugy a 2 videó teccett, de sajnos a touaregen más fajta kerék van mint a discoveryn, így a teszt nem pontos, egyébként sofőr és sofőr közt is van különbség, így az autó egy friss jogsisnál vagy egy 10éves jogsisnál máshogy fog viselkedni... nah mind1 köszi a válaszokat sztem ezzel h ne legyen vita, a témát részemről lezártam...

2009. máj. 4. 16:54
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok... Nem akarok senkinek a pártjára állni de az aki a patrólt dicséri, avval egyet értek. A Touareg-et ne hasónlítsuk a Patról-hoz ha szabad kérnem. Két teljesen külön kategória. Mellesleg a patról vizhez való viszonyáról csak ennyit:

http://www.youtube.com/watch?v=ApsZwRSiP58&NR=1

A touareg is jól teljesít ez tény:

http://www.youtube.com/watch?v=B7Cl8OxP5tQ

A Touareg nagyon szép autó! Meg lehet vele jelenni mindenhol, a Patrol nem egy szépséges autó de az bisztos hogy tekintéjt parancsol a megjelenése. Ha szép autót akarsz akkor a Touareg hameg olyat amit gyilkolhatsz akkor Patrol.. :-) Sziasztok.. :-)

2009. máj. 5. 20:18
 39/43 anonim ***** válasza:
A range rover vagy a bmw x6, nem tudom.
2009. máj. 20. 18:47
 40/43 anonim válasza:
régi pajerohoz mit szóltok?
2010. okt. 31. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!