Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a Hummer után a legjobb...

Melyik a Hummer után a legjobb képeségű terepjáró?

Figyelt kérdés
Nekem a touareg és az ml fexik, de asszem még a merci g nagyon jó...:Pnemtom
2009. ápr. 26. 07:29
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
MI az a TLT?
2009. ápr. 29. 20:28
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

toyota land cruiser, toyota hilux, főleg a régi hilux elpusztíthatatlan, plusz G merci, 30 éve gyártják nagyjából úgyan olyannak, akkor lehet benne valami.

Amiket meg leírtál azok divatterepjárók. azzal a padkát is megérzed.

Miért nem rögtön az X6ost említed?

2009. ápr. 29. 22:40
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

20:28

TLT: teljesítmény leadó tengely vagy kardántengely-kihajtás

2009. ápr. 30. 07:45
 24/43 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Én erre lennék kiváncsi de a bemutató alapján igen jók a tapasztalatok. (bal menüsor legfelső menüpont/megint a legfelső). Az ötödik menüpontban/a legalsó menüben pedig ki is lehet próbálni egy játék keretében.

2009. ápr. 30. 15:01
 25/43 anonim ***** válasza:
76%
A Nivával sem az a gond, hogy problémázna terepen, hanem az, hogy hetente kell javítani. Amúgy tuti gép.
2009. ápr. 30. 19:47
 26/43 anonim ***** válasza:
65%
Üdv mindenikinek. Nagyon régóta offroad-ozom és megg kell mondjam hogy a legkomolyabb gép amit valaha vezettem az egy Nissan Patrol. Aki offroad-ozik tudja hogy a legtöbb autó speckó felkészítést kap egy egy menet elött, a Nissan Patrol-al nem csináltunk semmit. Se a lengőkarokat se a körborítást nem alakítottuk át és.. hát hogy is mondjam.... a hammer-es csóka "sírva könyörgött" hogy huzzuk már ki a pácból. :-D vicces volt!!! Egy közel 20éves Patrol, ami nem kóstál többet használtan 800.000-nél, mentett meg egy közel 15millás terepjárócsodát a sártenger fogságábol. :-P Ha villogni akar valaki az válassza a humit de ne feledje hogy az nem erőgép és bizony amikor egy offroad-os meglát egy hummiban villogó embert, csak egy gyereket lát egy nagy játékautóban. :-P Szépnek szép de nem "terepjáró"!!!
2009. ápr. 30. 22:31
 27/43 anonim ***** válasza:
61%
Kedves előző, mond már meg, hogy milyen számban nyomod le egy patrollal a mezőnyt. Mert ha már verseny, akkor ugye ez a gép túl nehéz és túl nagy.
2009. ápr. 30. 22:33
 28/43 anonim ***** válasza:
70%
Előzőnek. Szia. Aszem félre értettél. Menet alatt nem versenyre have "kihívásokra" gondoltam. Nem verem meg a mezőnyt , de nagyon jól szuperál a gép anélköl hogy változtatni kellett volna rajta. :-) Sok nagyon durva gépet láttam már és nagyon kemény változtatás van némeiken. A gyári giadások közül viszont nekünk a Patriot jön be. Ok ok, nem mászok vele hegyet de szinte mindenhol boldogul ahol egy átlag gép nem. :-) Remélem így már érted mire célzok. :-D Üdv.
2009. ápr. 30. 22:41
 29/43 anonim ***** válasza:
65%
Bocsi a helyesírási hibákért. :-) És mi hívjuk Patriotnak a Oatrol-t mielött még valaki aszt hinné félrebeszélek. "az előző voltam. :-S
2009. ápr. 30. 22:44
 30/43 anonim ***** válasza:
70%
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Megint elb...sztam.. PATROL!!! :-D
2009. ápr. 30. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!