Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen robogót vegyek?

Milyen robogót vegyek?

Figyelt kérdés

hamarosan 14 éves vagyok és leakarom majd tenni a KRESZ-t és a jogsit.

De nem tudom milyen robogót vegyek.

Max. 230 ezer forintot akarok rá költeni

egy új vagy egy alig használt pár éveset szeretnék

ja és 50 köbcentiset

mit ajánlatok?

2011. szept. 24. 16:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Épp a Totalcaron egy cikket olvastam ahol Winkler Robi a robogójával egy hideg elleni cuccot tesztel. És mit ír? " Jön a tél, bár a nyár vége odébb tolódott, késik a hideg. De nem csak azért nem akarom letenni a gépet: egyszerűen imádok a kis motorommal közlekedni. Egyre többen vagyunk így, köztük az említésre kerülő,népszerű fiatalember. " Pedig van neki Yamaha V-Max motorja is, mégis imádja a robogóját...
2011. szept. 27. 13:26
 22/25 anonim ***** válasza:

A világon semmi baj a robogókkal. Városban nagyon is kényelmesek! Nekem is van váltós motorom, mégis ha a városba kell közlekednem a robogóra ülök fel. Mert:

- praktikus

- kényelmes

- van nagy tároló rekesz, nem kell félnem, hogy letépik az oldaltáskámat...

Motorra akkor ülök ha nem a városba közlekedem.

2011. szept. 27. 14:31
 23/25 anonim ***** válasza:

Az iskolába járós robogó TUNING SZAKÉRTŐ volnék...-.-"

Iskolába mi a jó büdös zsidó F@SZ-nak menjek a Sendámmal....????????? mond már meg nekem kérlek , hogy mennyivel jobb egy enduro motorral városbajárkálni??? Magyarázd már meg nekem tudatlan "tuning robogósnak".

SEMMIVEL...

2011. szept. 27. 21:13
 24/25 anonim ***** válasza:

Hát szerintem az nem sulibajárni valo h a tesicucc a hátizsák meg a sok szart hova a rákba tegyem a sendán?? robogóba csak belököm alám üléstárolóba és kész. meg nem kopik el a cipőm. Nem is eszik annyit a robogó.

Szóval a váltos motor nem praktikus értsd már meg...Főleg ,hogy kényelmetlenebb és még a sisakot se tudom elrakni hanem cipelni kell annyira is ha beszaladok a postára vagy inni valamit haverokkal...

2011. szept. 29. 19:52
 25/25 anonim ***** válasza:
te vegyél akkor magadnak 1000-res gsx-rt, de nem tudom mi bajod van azzal aki városba robogóval mászkál. Haveromnak 750-es gsxrje van és gondolkozik hogy vesz egy robogót mellé városba szaladgálni. Szerintem bújj el. Itt a robogós gyereknek van igaza.
2011. szept. 29. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!