Milyen robogót vegyek?
hamarosan 14 éves vagyok és leakarom majd tenni a KRESZ-t és a jogsit.
De nem tudom milyen robogót vegyek.
Max. 230 ezer forintot akarok rá költeni
egy új vagy egy alig használt pár éveset szeretnék
ja és 50 köbcentiset
mit ajánlatok?
A világon semmi baj a robogókkal. Városban nagyon is kényelmesek! Nekem is van váltós motorom, mégis ha a városba kell közlekednem a robogóra ülök fel. Mert:
- praktikus
- kényelmes
- van nagy tároló rekesz, nem kell félnem, hogy letépik az oldaltáskámat...
Motorra akkor ülök ha nem a városba közlekedem.
Az iskolába járós robogó TUNING SZAKÉRTŐ volnék...-.-"
Iskolába mi a jó büdös zsidó F@SZ-nak menjek a Sendámmal....????????? mond már meg nekem kérlek , hogy mennyivel jobb egy enduro motorral városbajárkálni??? Magyarázd már meg nekem tudatlan "tuning robogósnak".
SEMMIVEL...
Hát szerintem az nem sulibajárni valo h a tesicucc a hátizsák meg a sok szart hova a rákba tegyem a sendán?? robogóba csak belököm alám üléstárolóba és kész. meg nem kopik el a cipőm. Nem is eszik annyit a robogó.
Szóval a váltos motor nem praktikus értsd már meg...Főleg ,hogy kényelmetlenebb és még a sisakot se tudom elrakni hanem cipelni kell annyira is ha beszaladok a postára vagy inni valamit haverokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!