Suzuki kerdes? kuplung cserènèl, amikor ki van vève a fèltengely, akkor a vàltoolaj kifolyik?
köszi a vàlaszt,valahogy ereztük,mert a szerelö felszàmolta azt is,elmondàsa szerint amikor leszedte a féltengelyt elfolyott az olaj,mert nincs rajt valami kupak... nem èrtek hozzà. de furinak talàltuk,csak mielött mondtuk volna neki,hogy nem most jöttünk a falvèdöröl,meg akartunk bizonyosodni ròla. Visszük hozzà vissza,mert miutàn összerakta (ùj kuplungtàrcsa plusz kinyomòcsapàgy) nagyon lötyög a vàltòkar. elöször azt mondta,hogy rossz alkatrèszt vittem,de amikor mondtam neki,hogy a vàltòkar eddig nem lötyögött,arra hivatkozott,hogy lehet valamit rosszul rakott össze.
esetleg ha ebben is lenne valami ötleted,szivesen fogadnàm :)
kössz mèg egyszer
Féltengely szimeringet cserélt a 'szaki' ? Akkor tud kifolyni az olaj ha az kivan menve...
Am keresnék egy másikat, egy suzukit kb még egy kezdő autőszerelő tanuló is megtud hiba nélkül kuplungozni, főleg ha egy régebbi alap swiftről van szó...
Tisztelt első válaszoló.
Mivel a váltó általában egybe van építve a differenciál művel amiből a féltengelyek vannak kihajtva ott olaj van.
Ha nem a régi kétütemű warbiról van szó márpedig nem, akkor ha kihúzod a féltengelyt(előtte persze a szimering rögzítését feloldod) akkor ott folyni fog az olaj.Habár szerintem 1 kuplung szett cserénél nem kell kihúzni a féltengelyt elég a kerékagyból kifordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!