Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg nagyon szar autó a...

Tényleg nagyon szar autó a Suzuki Splash?

Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azt. Ezeknek az autóknak szerintem nincs megfelelő teljesítmény/tömeg arányuk a 190-200-zal való száguldozáshoz, főleg tartósan(és ugye ha kitaposod a lelkét az olyan baromi jót tesz neki...). Félre ne értsétek, nem mondtam, hogy a motor vagy az autó sz@r, egyszerüen csak egy 100lovas 1,4-1,6-os 1 tonnás autó nem erre való,legyen az SX4, A4 vagy 316i.

/és nincs német autóm/

2011. szept. 23. 18:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Így már világos, csak olyannak hatott a hozzászólásod, mintha azért menne szét a motor, mert "szar Suzuki". Jellemzően ilyen stílusú hozzászólások vannak itt.

Amúgy nincs suzukim.

2011. szept. 23. 19:43
 13/14 anonim válasza:
Nekem Splash-om van.Tehát nem a levegőbe beszélek.Azért a pénzért,amiért megveszed,egy megbízható,kényelmes kis fogyasztású és ehhez képest fürge autót kapsz.A formája ízlés kérdése.Amúgy meg minden kocsinál van jobb.A Merciket,BMW-ket meg leszólhatják a Pagagani Zonda,Bugatti Veyron,Königsegg tulajdonosok?:)
2013. júl. 13. 00:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Suzuki Splash egyenlő az Opel Agilával.
2016. ápr. 17. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!