Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerecc autót vezetni?

Habibi kérdése:

Szerecc autót vezetni?

Figyelt kérdés
van jogsim, elég jól vezetek, anno a vizsgán még a rendőr is megdicsért, hogy milyen szépen vezetek, minden szabályt betartok, nem megyek gyorsan, udvarias vagyok, de valahogy utálok vezetni.nem tudom miért, de ha vezetnem kell, akkor hányinger fog el és rosszul érzem magam. van még valaki így vagy csak én? Szerettek autót vezetni?
2011. szept. 21. 19:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

ez komolyan egy magyar oldal? wooow, nem is tudtam... :O

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!

2011. szept. 21. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretek vezetni, bár sajnos csak ritkán van rá lehetőségem. A köcs*g meg a balfék vezetőket viszont utálom, amikor 70-re táblázott úton mind3 sávban 50el megy a tökölődés, de az sem jobb, aki ész nélkül váltogat sávot index és ráutaló magatartás nélkül...

Nem tudom miért nem szeretsz...

Lehet hogy anank idején a tanfolyam okozta stressz feltétlen reflex alapján benned ragadt...

2011. szept. 21. 20:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Szeretek, de legálisan még nincs rá lehetőségem.
2011. szept. 21. 20:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Én szeretek vezetni de sokszor már unom is, illetve hajlamos vagyok elfáradni vezetés közben annak ellnére, hogy pihenten ülök be az autóba. Szerintem téged valami negatív tapasztalat befolyásol, esetleg egyszerűen nem bírod az utazást, és attól van hányingered.
2011. szept. 21. 23:47
 15/17 anonim válasza:
Van jogsim, szeretek, és tudok is vezetni...
2011. szept. 22. 02:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Motort és autót is szeretek vezetni.

Azt nem szeretem amikor ismeretlen városban vagyok és azt se tudom merre menjek:D

2011. szept. 22. 14:50
 17/17 anonim válasza:

Nincs jogsim.

De ettől függetlenül IMÁDOK autót vezetni.

Amikor lemegyünk anyukámmal vidékre, akkor ott egész nap csak autót vezetek, mert ugye ott nincs sok ember, meg nincs rendőr se. :)

Ha tehetném, már most egész nap a kocsimban lennék. :D

2011. szept. 22. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!