Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vegyek? 17évesen

Milyen motort vegyek? 17évesen

Figyelt kérdés
MOstani tuningos gilera runnerom lecserélném,valami váltós motorra,a kawasaki z750 nagyon tetszik,de attól még félek így 17éves fejjel...Fő szempontok:keveset fogyasztjon,jó kezelhetőség,jó szervízháttér,szép-esztétikus küllem.
2011. szept. 20. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért nem lehet mert 18 évesnek kellene , hogy legyél ehhez! A korl 18évesen rakható le! A1 16 évesen! Nézz utána bátran!
2011. szept. 21. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:
És ezt tanúsíthatom én is... 18 vagyok, idén raktam le AK-ra.
2011. szept. 21. 15:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom,de én nem magyarországon lakom :)
2011. szept. 21. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a motorozás főleg fejben dől el. Mivel a közútra szánt motorokat hétköznapi embereknek tervezték egészen biztosan el tudod vezetni ( függetlenül a köbcenti mérettől ) Nos igen, számít a rutin is de ha valaki eszetlenül megy mondjuk egy ETZvel annak teljesen mindegy milyen motort adsz, összefogja törni magát más motorral is. Én sokkal több halálos motorbalesetről hallottam ahol tapasztaltnak hitte magát a pilóta és túlbecsűlte a képességeit mint olyanról ahol a rutintalanság okozta volna a vesztét az illetőnek.
2011. szept. 22. 12:22
 15/15 A kérdező kommentje:
Eddigi leghasznosebb válasz köszönöm :) és többieknek is,nos elvan döntve mi lesz: er6f -kényelem,fogyasztás,ninja külső-szolidabb belső erő,abs,jó kuplung...ilyen a tanulómotr is szóval hozzá lehet szokni,és 25kw-os folytással :D
2011. szept. 22. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!