Váltás közben nézitek a fordulatszámmérőt vagy a kilóméterórát?
Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 11:56
11/16 anonim válasza:
Nem! Én is a fülemre hagyatkozom, pedig nincs is még több tíz éves rutinom...
Bár engem oktatáskor sem úgy oktattak, hogy a fordulatszám mérőt figyeljem. Engem már az oktató próbált arra ráhangolni, hogy a motort hallgassam, esetleg a km órával "csalhatok".
12/16 anonim válasza:
Nem szoktam nézni. régebben mindig olyan autóim voltak, amiben nem volt, én még a szocializmusban tanultam vezetni, akkor nagyon kevés autóban volt fordulatszámmérő.
13/16 anonim válasza:
Nem szoktam nézni. Általában találok más látnivalót is menet közben... És mivel nem időre megyek, ráadásul nem szoktam hegyes nyomatékgörbéjű, ideges járműveket vezetni, ezért nincs is rá szükség, hogy pontosan tudjam, milyen fordulaton üzemel. A sebességmérőre is csak azért szoktam pillantani, hogy tudjam, éppen mennyivel megyek, azt, hogy ezt milyen fordulaton teszem, a forgalmi helyzet határozza meg.
14/16 anonim válasza:
Váltás közben ne, csak előtte.
15/16 anonim válasza:
Rá-rá tekintek, takarékos vezetésnél hasznos dolog :D
16/16 anonim válasza:
Nagyjából hangból tudom, kilóméterórát csak azért nézem, mert drága a bírság :D:D Aztán ilyenkor nagyjából tudom, h mit szeret a kocsi adott sebességnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!