Melyiket válasszam? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Hello! Egy 15 éves fiu vagyok és msot összegyült egy kis pénzünk ugyhogy motorvásárlás elúőtt állunk! melyiket ajánlanátok inkább egy Suzuki GSX-R 600 vagy egy 750? aztmondják hogy a 750 jobb utra mert nyomatékosabb ezért nemtudom eldönteni... váltani már tudok mivel 2 éve simsonozok2011. szept. 18. 00:55
11/18 A kérdező kommentje:
kit érdekel hogy mehetk-e vele közuton vagy nem ugyse kapnak el...
2011. szept. 18. 17:33
12/18 anonim válasza:
Kis naív :) Még itthon is elkapnak, nem kell ahhoz az USÁban élni ... És később ilyenek kapnak jogsit, aztán meg csodálkozunk, hogy milyen a magyar közlekedés..
13/18 anonim válasza:
És ha mondjuk a hülyeséged és a motorozni nem tudásod miatt éppen a saját fiadat ütöd el? Le fogsz tudni élni ezzel a tudattal egy életet? Ha van lelked a legnagyobb bűntetés a lelki gyötrelem. Ha meg nincs lelked, akkor vegyél is egy ilyen motort, és csavarodj fel az első fára, ígérem hogy nem fogunk sajnálni. Csak arra kérlek másokat ne veszélyeztess!
14/18 A kérdező kommentje:
15 évesen saját fiamat?
2011. szept. 18. 20:21
15/18 anonim válasza:
de nagy vagány vagy.. tudod azért gyűjtögess egy kicsit az A-s jogsira is.. meg akkor már nem ártana egy sisak, protektor, cipő, stb. szóval még gyűjtögess és maradj a simsonnal te kis.... *sípsípsípsípsíp*
16/18 anonim válasza:
KAMU KÉRDÉS! FOGJÁTOK MÁR FEL EMBEREK!
17/18 BR100 válasza:
Igen is érdekeljen, hogy mehetsz-e közúton vele. Az rohadtul nem érdekel viszont, hogy elkapnak-e, de pont a magad fajták miatt vannak a balesetek. Mások életét sodrod ezzel veszélybe! GONDOLKOZZ MÁR!!!!!!!
18/18 anonim válasza:
Istenemmm!
Rengeteg ilyen kérdés van, h a hülyegyerek gixert meg busát akar venni 14-15 évesen.Gondolkozz b*szdmeg.A simson semmi, 3,7LE arra elég hogy elinduljon a segged alatt.Én most kaptam meg a jogsit M-re, de a Senda is tud meglepetést okozni.Mióta utasként felültem hawer Banditjára, azóta a halálfélelem rámjön, ha ránézek akkor is.Vegyél Runnert vagy Aeroxot, mert neked még az ETZ is nagy lenne.
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!