Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket válasszam? (Kérdésed...

Melyiket válasszam? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Hello! Egy 15 éves fiu vagyok és msot összegyült egy kis pénzünk ugyhogy motorvásárlás elúőtt állunk! melyiket ajánlanátok inkább egy Suzuki GSX-R 600 vagy egy 750? aztmondják hogy a 750 jobb utra mert nyomatékosabb ezért nemtudom eldönteni... váltani már tudok mivel 2 éve simsonozok
2011. szept. 18. 00:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
kit érdekel hogy mehetk-e vele közuton vagy nem ugyse kapnak el...
2011. szept. 18. 17:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kis naív :) Még itthon is elkapnak, nem kell ahhoz az USÁban élni ... És később ilyenek kapnak jogsit, aztán meg csodálkozunk, hogy milyen a magyar közlekedés..
2011. szept. 18. 17:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
És ha mondjuk a hülyeséged és a motorozni nem tudásod miatt éppen a saját fiadat ütöd el? Le fogsz tudni élni ezzel a tudattal egy életet? Ha van lelked a legnagyobb bűntetés a lelki gyötrelem. Ha meg nincs lelked, akkor vegyél is egy ilyen motort, és csavarodj fel az első fára, ígérem hogy nem fogunk sajnálni. Csak arra kérlek másokat ne veszélyeztess!
2011. szept. 18. 18:53
 14/18 A kérdező kommentje:
15 évesen saját fiamat?
2011. szept. 18. 20:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
de nagy vagány vagy.. tudod azért gyűjtögess egy kicsit az A-s jogsira is.. meg akkor már nem ártana egy sisak, protektor, cipő, stb. szóval még gyűjtögess és maradj a simsonnal te kis.... *sípsípsípsípsíp*
2011. szept. 18. 21:03
 16/18 anonim ***** válasza:
KAMU KÉRDÉS! FOGJÁTOK MÁR FEL EMBEREK!
2011. szept. 19. 22:37
 17/18 BR100 válasza:
100%
Igen is érdekeljen, hogy mehetsz-e közúton vele. Az rohadtul nem érdekel viszont, hogy elkapnak-e, de pont a magad fajták miatt vannak a balesetek. Mások életét sodrod ezzel veszélybe! GONDOLKOZZ MÁR!!!!!!!
2011. szept. 19. 23:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Istenemmm!

Rengeteg ilyen kérdés van, h a hülyegyerek gixert meg busát akar venni 14-15 évesen.Gondolkozz b*szdmeg.A simson semmi, 3,7LE arra elég hogy elinduljon a segged alatt.Én most kaptam meg a jogsit M-re, de a Senda is tud meglepetést okozni.Mióta utasként felültem hawer Banditjára, azóta a halálfélelem rámjön, ha ránézek akkor is.Vegyél Runnert vagy Aeroxot, mert neked még az ETZ is nagy lenne.

14/f

2011. szept. 20. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!