Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit vigyek magammal Simsonnal?

Mit vigyek magammal Simsonnal?

Figyelt kérdés
Biztosítás elég, vagy vigyem az adásvételit is? Eü csomag van, izzókészlet van. Egyéb?
2011. szept. 16. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Értelem szerűen: Személyi, lakcím kártya, vezetői engedély.

Motor papírjai: Ha van eredeti, de minimum adásvételi szerződés, biztosítás igazolása.

Láthatósági mellény: ajánlott.

Eü csomag és izzókészlet jó ha van de nem kötelező.

[link]

2011. szept. 17. 14:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. szept. 17. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Sem az eü csomag, sem az izzókészlet, sem a láthatósági mellény nem kötelező! A mellény, és az eü csomag jó ha van, de nem kötelező! Engem már igazoltatott rendőr, és nem kérdezte, hogy van-e eü csomagom azért mert NEM KÖTELEZŐ! Aki nincs ezekkel a dolgokkal tisztába miért ír választ? Azért, hogy összezavarja a kérdezőt?
2011. szept. 17. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:
bálamadzag nekem simsonom van és mindig van nálam belőle múltkor lejött a lábtartó és rákötöttem a berugókar tengelyére :d
2012. jan. 7. 01:01
 15/15 anonim válasza:
:'D
2012. nov. 27. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!