Hogyan kell autót vezetni? Valaki le tudná írni, hogy mit kell megnyomni, mit kell felkapcsolni miután beültem a kormány mögé? Peugeout 205-ösról van szó.
Figyelt kérdés
Elsőnek nem szeretnék messze menni vele, csak mondjuk a TESCO-ig és vissza. Én akkor már boldog lennék, ha sikerülne ez valahogy a segítségetekkel. Aztán ha belejövök, akkor elmegyek majd jogsit is csináltatni. Tudom, hogy az is fontos, csak nagyon drága.2011. szept. 14. 14:19
31/35 A kérdező kommentje:
Na végre, egy értelmes válasz, egy segítőkész embertől.
TAPS.
Köszönöm!
2011. szept. 27. 09:45
32/35 anonim válasza:
Szivesen! Ha elakadnál irj privátot és segitek még.
33/35 anonim válasza:
Tedd be R vagyis rakéta fokozatba, majd ugorj le a kuplungról teligáznál, és már el is indultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!