Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szabályoz le 5500-nál?

Miért szabályoz le 5500-nál?

Figyelt kérdés

Van egy E36 320 BMW-m (jelenleg el van repedve a kipufogó,és az előző tulaj valami mókerul szerelte fel a sportlégszűrőt!) gyertya cserés is lesz...

nem tudom miért csinálja azt az autó??! Üresben és 1-esben szépen lemegy 7000-ig,de 2-5-ig mindegyik fokozatba leszabályoz 5500 (de inkább 5400körül) ???

valami ötlet??? légtömeg mérő? elektronika?

Mellesleg: utólag szerelt lopásgátló van a gépbe és azt is hallottam hogy ez is okozhatja a gondot...

(és mi történik akkor ha ebbe a 320-asba mondjuk egy 325i elektronikáját szerelem be???)

2011. szept. 13. 21:07
1 2
 11/13 forgital válasza:
Nekem E30-as van és az úgy tűnik egyidőben szabályoz a fokozatokban. Első sorban a computerre gyanakodnék, de nem biztos, hogy jó megoldás lenne a 325-ös elektronikát belerakni!
2011. szept. 16. 10:11
 12/13 A kérdező kommentje:

Az 1800-as váltás miért ne lenne egészséges?? (Ez autó függő,és ebben nem egy 1000-es 20lerős motor van) 2000-nél már eléggé úgymond felpörög a motor! Sokan csodálkoznak rajta de szinte ezt az autót alapjáraton lehet használni (pl. állóhelyzetből,csak simán 2-esből elindulva elindul az autó mindenféle lehörgés nélkül... mondjuk nem egészségesen de megindul)

Utolsó: Köszönöm a válaszod

2011. szept. 16. 15:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem az automata városban nem nagyon pörget 2000-2200 fölé, elég sokszor 2000 alatt elvált. Ha laacsony fordulaton nyomatékos a motor, akkor sztem nem probléma.( igaz nem BMW, és kb kétszer ennyi paripa)
2011. szept. 16. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!