Téligumik nyáron is jobban tapadnak?
Figyelt kérdés
Elméletileg igen mert lágyabb keverék, csak hamarabb elkopik, nem?2011. szept. 11. 20:53
11/16 anonim válasza:
:D
Én meg nyárival járok télen is.
Csúszni csúszik,de nem panaszkodom:)
12/16 anonim válasza:
ilyen nekem is volt de az a gumi tükörsimára kopott :D
13/16 anonim válasza:
téli gumi nyáron egyrészt azér nem jó mer többet eszik veel az autó.. hamarabb elkopik.. nagy sebességnél (mivel jobban felmelegszik) durr defekt is lehet vele..
14/16 anonim válasza:
Én nyáron 4 évszakosat használok télen téli gumit.Nem gazdaságos dolog nyáron téli gumival autózni mert elég hamar lekopik az 6-8 mm es futófelület mondjuk 3-4 mm re és akkor már nem sokat érsz vele télen hiába 1.6 mm a törvényesen megengedett 3-4 mm alatt már nem úgy tapad a havas aszfalthoz mint 6 mm es profil mélységgel.Meg ugye a fogyasztás is megnőhet jó pár Deciliterrel ami megint csak negatív érv és télig nem biztos hogy kibírja a gumi főleg nem egy Tescoba vett akciós gumi.
15/16 anonim válasza:
Tényleg olyan, hogy sokkal nyúlósabb nyáron a téli, nyáron a nyári. Kanyarban érezhetően rosszabbul tapad, mint a nyári, sokkal hamarabb nyikkan. Padlóféknél meg a blokkolásgátló dolgozik többet.
16/16 anonim válasza:
Mondjuk aki sokat megy földúton, nem szilárd burkolatú úton, vagy hasonló könnyű terepen, annak jobb lehet nyáron is a téli gumi, bár terepjárót nem csinál az autóból, és manapság elég ritka is az ilyen eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!