csak mert hallok ilyen sztorikat, de nem tudom mi a menő bennük...
2011. márc. 4. 23:22
1/10 anonim válasza:
Figyi aztmondják a csajok buknak a nagy autóra, na nézd már meg 1 busz hányszor nagyobb, mint akármelyik luxusautó.:D
Még mindig a méret a lényeg:P
2011. márc. 4. 23:28
2/10 anonim válasza:
Azt én sem tudom, de barátnőm meg van értük veszve... Gondolom utazás közben sokan nézegetik a sofőrt... vajon milyen fazon vezet címmel, és ahogy bámulják keresnek valami vonzót benne.. aztán legközelebb vele utazik már ismerős az arca.. aztán felismeri... aztán passzióból vele utazik.. aztán már ő sem tudja m iért kezdett el rajongani érte.. de ez a saját teóriám.. tényleg lövésem sincs
2011. márc. 4. 23:31
3/10 anonim válasza:
Holnap jelentkezek buszsofőrnek:D:P
2011. márc. 4. 23:33
4/10 anonim válasza:
Főleg a nagy, kövér, izzadságfoltos, bajszos békávésokra :D
2011. márc. 4. 23:49
5/10 anonim válasza:
Hát ha a nagyautósokra (BMW-s, Audi-s egyénekre) azt mondjuk, hogy a verdájuk mérete fordítottan arányos a farkukéval, akkor a buszsofőröknek mekkora lehet? :/
2011. márc. 5. 00:02
6/10 anonim válasza:
Én csaj vagyok, egy kisvárosban lakom, szívesen váltok pár szót/beszélgetek a buszsofőrökkel nincs is sok erre, nem is ismerem őket, csak kb. hármat. Lett így pár "haverom" is.
Ők is emberek, jól esik nekik pár kedves szó és kérdés, a sok nehézkes természetű utas után, közben. Én személy szerint semmi különösebben vonzót nem látok abban, hogy buszsofőrök.
Ha belegondoltok, ha valakivel találkozik az ember majdnem minden nap, szinte akaratlanul is szóba elegyedik vele egy idő után, ismerősökké válnak.
Én így gondolkodom :)
2011. márc. 5. 00:10
7/10 anonim válasza:
persze :D mikor jegyet vesznek akkor rátapad :D
2011. márc. 5. 16:46
8/10 anonim válasza:
A tűzoltókra is állítólag. Lehet mert ők is nagy piros autóval járnak de nekik tömlőjük is van! XD
Amúgy ez a nagy autó teória szerintem hülyeség... Akkor egy izzadtfaszú török kamionosnak milyen nője lenne?? Topmodell?
2011. márc. 7. 13:05
9/10 anonim válasza:
a nőknek alapból bejön az egyenruha (tudat alatt szeretik, ha megbűntetik őket), és a buszvezetőkön is van valami uniformisféle
2012. máj. 21. 13:12
10/10 anonim válasza:
tuti az egyenruha miatt. Nekem is tetszenek, nálam akár 20 évvel idősebbek is, de nem kezdenék velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!