Igaz az, hogy 30. hét után tapadnak a kilók?
Igaz!
Sőt, van akinél már előbb kezdődik.
Kb a 26. héttől hiába étkeztem normálisan és figyelmesen, a "levegővételtől is híztam".
Ez nem lett volna baj,ha az első trimeszterben a vitaminok nem csinálnak farkas étvágyat és nem hízok már akkor rengeteget.
Így lett 25 a vége. :-(
Most 22 héten járok,remélem nem lesz annyi.
Bár nem híztam sokat, de arányában az utolsó 10 hétben jött fel rám több kiló.
Az első 30 hétben 3 kiló, az utolsó 10 hétben 6 kiló.
Szia!
Nekem az első két terhességemnél az utolsó 3 hónapban nem híztam :O Már annyira nyomták a gyomrom, hogy ha ettem, akkor sem sokat, ha meg mégis sikerült többet ennem akkor a kis lábukkal kilökték belőlem (nehogy már elvegyem tőlük a helyet) :)
A babák nőttek, de én már nem.
Most a 3. babánál a 31. héten tartok és szerintem ugyan ez lesz a helyzet :( Már visszatértek a hányások, pedig nemrég múltak el.
Igaz!
A végére nekem 14,5 kg lett, ebből az utolsó hetekben jött fel vagy 6 kg. Állandóan éhes voltam és rettenetesen kívánós is. Az elején viszont alig tudtam enni, még fogytam is.
Nagyon érdekes amit az utolsó válaszoló írt! Én is ikreket várok, remélem én is úgy fogok járni mint te, és a gyerekek miatt nem fér már belem a sok kaja!!!!
Ha még erre jársz lsz. írd meg, hogy mennyi ment le a szüléskor és hanyadik hétree szültél! Annyira kíváncsi vagyok!
Én a 30. hétig 8kg-t híztam, ami nem sok, de az első gyerekem után még sok maradt rajtam, valszeg ezért nem raktároztam eddig olyan sokat.
Szia!
Én vagyok a "hányós" kismama :)
Gratulálok az ikrekhez!
Az első babánál 7 kg-ot híztam (baba 3030 gr), annyival mentem ki a kórházból, mint amennyivel teherbe estem.
A második babánál (baba 2750 gr) 5 kg-ot híztam és -2 kg-al mentem ki könnyebben (a teherbe eséshez képest)
Azt tudni kell, hogy 152 cm vagyok :) és a férjem sem sokkal magasabb, tehát nálunk ez biztosan genetika is.
Még egyszer gratulálok!
Jó egészséget és szép szülést kívánok!
3 kisfiú anyukája :) (kettő kint, egy bent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!