Mi a véleményetek az M61-es Nohab mozdonyokról?
Figyelt kérdés
Szeptember 5.-én éjjel az M61-019 kitológépként dolgozott Rákospalota-Újpest vasútállomáson!2011. szept. 7. 23:37
1/5 anonim válasza:
"Nem akadt az országban más dízelmozdony, amely az üzemkészség és a technikai tökéletesség terén a közelükbe kerülhetett volna. Elnyűhetetlenségük leginkább akkor mutatkozott meg, amikor utolsó évtizedeikben a szegényes karbantartás ellenére is messze megbízhatóbbak maradtak, mint más, javításokkal és anyagiakkal bőkezűbben „etetett” típusok."
Ha esetleg többet szeretnél tudni az M61-es sorozat magyarországi történetéről:
Egy volt MÁV jármű javítós.
2/5 anonim válasza:
Nem értek hozzá, csak szerettem a látványát.
3/5 anonim válasza:
Kiforrott amerikai technika, ami már idekerülése előtt bizonyított. Ezért is ilyen megbízható. Bár nekem nem kifejezetten a kedvencem (púpos jobban tetszik :D) de attól még ha látok egyet megcsodálom :D
5/5 A kérdező kommentje:
M61-019 szeptember 5.-én éjjel Rákospalota-Újpest vasútállomáson kitológépként dolgozott!
2011. szept. 9. 10:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!