Lada zsiguliről, és lada 1300-ról vélemények?
Figyelt kérdés
milyen kocsik ezek, mennyit fogyasztanak, mennyire megbízhatóak?2011. szept. 4. 15:07
1/5 anonim válasza:
öreg autók ,nagyon megbízhatók voltak a fogyasztása 7,5-12l ez függ sok mindentől!
2/5 anonim válasza:
Némi olvasnivaló a témában:
3/5 anonim válasza:
Nekem van egy 1200esem..de csak téli csúszkálásra használom..február óta nem volt beindítva.:) Egyébként jó érzés keresztbe tenni.
4/5 anonim válasza:
Biztos van egy hangulata, de szerintem már eléggé retro. Lassan teljesen átmegy a klubtalis, amatőr verseny, vagy hobbyautó kategóriába. Nem a mai generáció autója (bár azért köztük is hódít szép számmal), idővel elfog tűnni az utakról. Mint ahogy minden kiöregedő autó.
5/5 anonim válasza:
Szerintem igazán jó autók! Nekem is van egy 21011-es, és a célom az OT-vizsga, nem pedig rally!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!