Ha a kocsit egyesbe rakom, és elkezdem felengedni a kuplungot megindul az autó lassan?
Figyelt kérdés
most voltam rutinon és a szlalomozásnál gázt nem is használtam, csak a kuplunggal játszottam és ment az autó. Tehát amikor felengedtem gyorsult2011. szept. 3. 19:48
11/16 anonim válasza:
900-as seicentóval simán műxik. Trabinak alapjáraton kicsi a nyomatéka, a dízelesnek alapjáraton is q.nagy, ezért nehezebb lefullasztani.
12/16 anonim válasza:
mindegy, milyen autó, trabanttal is el lehet indulni gáz nélkül. sőt, hármasig fel lehet váltani gáz nélkül vele. ugyanezt simán meg lehet játszani bármelyik mai autóval. jó bal láb kell hozzá, és egy kis érzék.
13/16 anonim válasza:
na azért a 20 lóerős trabant nem hiszem, hogy elindulna gáz nélkül
14/16 anonim válasza:
hát, falábúnak nem is indul el... egyébként a 20 lóerő is elég, de még a 15-el is el lehet indulni alapjáraton.
15/16 alien19 válasza:
Én opel astran tanultam vezetni 1.6-os benzines és simán elindult na nem száguldott csak gurult. :D
Viszont fater 1.9 tdi toledoja meg se moccan ha felengedem a kuplungot 1-esbe gázadás nélkül...
16/16 kgaba88 válasza:
Dobálóztok itt a lóerőkkel össze-vissza! Szerintetek egy motor alapjáraton adja le a maxiális teljesítményét?? Gázadás nélkül egy benzines motor 3-5 lóerőnél többet nem ad le. Ez épp arra elég, hogy gázadás nélkül el lehessen vele indulni szép óvatosan, meg max. utána még lendületből felváltani kettesig. A hármasig felváltás fizikai képtelenség a váltó áttétele miatt, mert alacsony sebességnél harmadik fokozatban a motor fordulatszáma a működési/alapjárati érték alá esik és egész egyszerűen lefullad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!