Jogosan buktatott meg a vizsgabiztos vagy csak a pénzre hajt?
Szóval ma volt a vizsgám (M kategóriás). Akivel párba mentem gyerek teljesen nevetséges volt. (Plexi nélküli bukó, biciklis kesztyű, nem engedte át a gyalogost stb.) Én velem minden okés volt, annyiba kötött bele a vb, hogy túl későn raktam ki az indexet.Ügye Én hátul mentem, az út jobb oldalán, kitettem az indexet hátranéztem majd befordultam. Minek kéne 20 méterrel előtte indexelnem, amikor alapból a jobb oldalon megyek, úgy hogy mellettem jobbról senki se tud előzni.A vicc az az egészbe, hogy a másik "hibaként" azt hozták fel, hogy túl hamar kezdtem el indexelni a lámpás kereszteződés előtti utcánál amikor mi a lámpánál fordultunk jobbra.(Le is kanyarodtam jobbra a sáv jobb szélére a buszmegállón keresztül) A baj az az egészben, hogy most kezdődik a suli és semmi időm nincsen kb. délelőtti vizsgákra menni + este még pótórákra.Érdemes egyáltalán pótórákat vennem? Lehet hogy az oktató a szemét? Vagy a vizsgabiztos akarta hogy lefizessem? Van aki azt mondta hogy úgyis csak 3x-ra engednek át.Egyébként nagyon szépen mentem, még az oktató és a vb is mondta, de az index... Nővérem is 3x-ra ment át a forgalmin, B kategóriával, neki az volt a baj pl. hogy az egyirányú utcába nem húzódott eléggé jobbra...
U.i: Az index alapból nem működik jól a motoron, mert jobbra indexnél nem marad úgy, hanem úgy kell tartani hogy villogjon. Ja és az utolsó kérdés. A hibapontok hogy működnek egy vizsgánál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!