Ellenőrzi valaki a napi elindulás előtti ellenőrizendőket?
Figyelt kérdés
Mert ok, hogy mikor jogsit csináltam végig csináltatta velem az oktató párszor, meg megtanitatta, de komolyan, senkit, de tényleg senkit nem ismerek aki ezt végig nézi
gumik, világítás, kormány holtjáték stb
Senki sem ellenőrzi, csak beűl, és megy.
2011. aug. 26. 08:31
11/12 anonim válasza:
Én semmit nem ellenőrzök,ha tegnap jó volt akkor ma is jó lesz alapon! eszemben sincs!
12/12 anonim válasza:
en a hatso vilagitast meg szoktam nezni fater kocsijaban, mert mar allitott meg a rendor, hogy nem egett hatul semmi, enmeg eszre se vettem. ez este annyira nem jopofa. masik kocsin nem nezek ilyesmit, az emlitett auto mar eleg regi es munkara hasznaljuk foleg, szoval ott elofordulnak mar ilyen dolgok, ezert jobban oda kell ra figyelni. masik kocsin nem ellenorzok ense nagyon semmit, csak esetleg amit eszlelek vezetes kozben, ahogy az elottem szolo is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!