Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s50 súbertű csere?

Simson s50 súbertű csere?

Figyelt kérdés
Ma leszedtem a karburátor fedélt és nem gyengén meglepődtem a súbertű egy összegányolt,drótozott fos volt a súbertűm.Ez megmagyarázza miért fulladok le mindig.Holnap veszek bele új súbertűt és tartóéemezt csak azt nem tudom,hogy fogom cserélni.Valaki aki jártas ebben segítene?
2011. aug. 24. 21:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem bonyolult gázbovdent kiakasztod belőle azt a kis dolgot kiszeded azt az alumínium vackot (bocsi nem tudom mi a neve) és beleteszed a lemezt bele meg a súbert minnél lejjebb akasztod be a lemezt annál nagyobb lesz az alapjárat és annál jobban fog menni
2011. aug. 24. 21:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó majdnem pontosan el is mondta. Az az alumínium valami, az maga a súbert, a tű a súberttű, a lemez meg a súbert lemez. A lemez állítása szabályozza a motorba jutó levegő-benzin keverék arányát. Minél följebb van a tű, annál több a levegő a keverékben, és fordítva. Általában a középállás jó is. Az alapjáratot az vagy a súbertház külső oldalán egy ferde csavarral tudod állítani, vagy a súbertház tetején lévő menetes távtartóval(ahol bemegy a gázbowden)
2011. aug. 24. 22:56
 3/14 A kérdező kommentje:
Értem.Hát megpróbáltam,de valamit elcsesztem mert nem lehet behúzni a gázkart.Valami ötlet?Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. aug. 25. 08:12
 4/14 anonim ***** válasza:

Olvasgass:

[link]

[link]

2011. aug. 25. 09:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Akkor valami szorulhat. A súber a helyére csúszott könnyen? (A alumínium dolog)
2011. aug. 25. 10:06
 6/14 A kérdező kommentje:
jaja egyszerüen még arra a sínre is figyeltem,hogy a levegőszabályozó csavar belecsússzon.
2011. aug. 25. 11:09
 7/14 anonim ***** válasza:
A rugót beraktad?
2011. aug. 25. 11:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Beleraktam.Szerintem az lesz a ludas a bovdennek a rugón belül vagy kívül kell lennie?
2011. aug. 25. 11:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Figyi, elmegyek ki a garázsba. 2 Simsonunk van, egy Star meg egy S51. lefényképezem mind2 súberjét, hátha valamelyik olyan mint a tied. 10 perc és linkelem a képeket.
2011. aug. 25. 11:46
 10/14 A kérdező kommentje:
Uhh azt megköszönném:D.Egyébként valószinü a staré lesz az mert az 51-esen általában 16n3-as karbi van.
2011. aug. 25. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!