11/15 anonim válasza:
simán megéri??? nagy sz@art már szánalom mennyit kérnek egy sz@aros simsonért... szívükhöz nőtt embereknek és nehezen válnak tőle... kb 70 et és MAXIMUM de lehet annyit se
12/15 anonim válasza:
Ennyi pénzért ez nagyon sok (bár azt is el tudom képzelni, hogy minőségi alkatrészekkel felújítva majdnem ennyibe belekerült annak aki rendbe rakta. De ilyen állapotúakat 80körül simán kaphatsz (ahogy azt előttem is írták többen).
13/15 anonim válasza:
megbaszhatja a simsonját az aki árulja...multkor faterom haverja 6 simsont vett 100.000ért és mind1ik mükszik..annyi volt a gond h egyiknél karbi-csere másiknál meg tank-csere és mindegyiket lefújták szépre és mennek mint az álom:)
14/15 anonim válasza:
keress olcsóbban,tuti találni fogsz:)
én az enyémet 50-ért vettem, és simsonhoz képest nagyon erős a motorja:) (kívülről is 95%)
nem mindig a legdrágább a legjobb;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!