Simson s51 vásárlás?
Figyelt kérdés
tudnátok nekem légyszi lehető legjobb állapotú simson s51-et linkelni ?2011. aug. 23. 20:07
11/14 A kérdező kommentje:
köszi. ez a motor már nemérdekel már találtam jobbakat. valaki tudna még küldeni légyszi ?
2011. aug. 24. 00:08
12/14 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz akkor nem veszel Simsont.
Volt simsonom és nagyon megbántam hogy vettem. Megbízhatatlan volt.
Nagyon drágák ahhoz képest hogy a legfiatalabb is 20 éves.
A robogók sokkal megbízhatóbbak. Szinte mindenben jobb mint egy simson.
13/14 A kérdező kommentje:
robogót nem akarok mert ( és bocsi de ) az női motor és nem tudom ugy hosszutávon élvezni a motorozást hogy csak huzom a gázt. sokkal jobb ha válthatok és amugyis szertek szerelgetni. ezt ugyis néha kell bütykölgetni ugyhogy 100% osan kiélhetem magam rajta
2011. aug. 24. 15:24
14/14 anonim válasza:
Ha nem tetszett a Simson, akkor nagy valószínűséggel neked szar Simsonod volt. Nekem egy 35 éves Simson s50-em van felújítva. Hideg motorral mindig első rúgásra indul, és 65-el megy ami azért szép teljesítmény egy tuningmentes 35 éves blokktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!