Milyen fajta Rolls-Royce ez?
Pénteken láttam a Váci úton, nem bírtam róla levenni a szemem, gyönyörű volt!! Matt fekete fényezéssel!!!
A képeket autóból csináltam, bocsi a minőségért.
Nagyon kíváncsi lennék, milyen fajta! Köszi!
nem azt mondtam hogy nem szép. azt mondom hogy fölösleges. persze de ez pl az a kocsi amit cink ha te vezetsz... én pedig szeretek vezetni...
meg egyébként is. ez egy kellék ahogy a tízmillós óra telefon vagy öltöny. hogyha valahol megjelensz vele tudják hogy komolyan kell vegyenek. ha megjelensz egy golfban és 100 milliókkal dobálózol egy tárgyaláson értelem szerűen kiröhögnek. attól hogy szép és tömény luxus még nem kell szeretni, ha ennyi pénzem lenne, és ilyen pozícióban lennék 50 évesen is hamarabb vennék valami sportkocsit mint egy ilyet. pusztán azért mert az én értékrendem szerint ez nem ér annyit amennyibe kerül, plusz nem szeretem ha a kocsim, ruhám vagy bármi más külsőség miatt ítélnek meg. ezzel pedig elég sanszos:D
10.19-es
Persze hogy gyönyörű! Nem vagyok már fiatal egyébként. Igenis tudom értékelni, és megértem azt, aki ilyet vesz, megteheti, akkor tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!