Milyen fajta Rolls-Royce ez?
Figyelt kérdés
Pénteken láttam a Váci úton, nem bírtam róla levenni a szemem, gyönyörű volt!! Matt fekete fényezéssel!!!
A képeket autóból csináltam, bocsi a minőségért.
Nagyon kíváncsi lennék, milyen fajta! Köszi!
2011. aug. 23. 11:48
4/12 anonim válasza:
RR Phantom, úgy tudom az egyik diplomáciai mentesség alatt álló politikusé: [link]
5/12 anonim válasza:
akkor diplomata rendszáma lenne
6/12 anonim válasza:
Céges autókra viszont nem raknak diplomata rendszámot, mert az magánszféra. (Pénzmosó)cége pedig bárkinek lehet...mondjuk egy olyan mint a Centrum Kft. : [link]
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Amúgy valami középkorú f*szi vezette, ha jól láttam....
De gondolom, ilyen rendszámmal nem politikus.. bár ki tudja... :)
Egyébként igen valószínű az új Phantom.
Eszméletlen!
2011. aug. 23. 13:27
8/12 bix válasza:
hát ennyi pénzből én vennék egy nissan skyline-t meg valami nagyobb hajót, a maradékból meg csináltatnék egy pólót, hogy " a másik kocsim meg egy jacht" és viszlát.
9/12 A kérdező kommentje:
Hehe, jó ötlet. :)
Hát ennyi pénzből én se ilyen autót evnnék, bármennyire szép.
2011. aug. 24. 08:17
10/12 bamboochatheone válasza:
Túl fiatalok vagytok hogy tudjátok ezt a kocsit értékelni. Ez nem sportkocsi, hanem egy ízig-vérig luxusautó minden kényelemmel megspékelve...gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!