Milyen kisebbb robogót tudnék venni (vespán kívül)? 50 köbcentiset
Figyelt kérdés
Most raktam le a jogsit,de még nem találtam magamnak robogót.alacsony vagyok és lány.2011. aug. 18. 13:02
2/13 A kérdező kommentje:
köszi,de igazából valami sportosabbra gondoltam:)
2011. aug. 18. 13:29
4/13 Török Máté válasza:
Yamaha aerox,Aprilia sr 50,Aprilia rally és van még pár darab. Ismerősömnek Aeroxa van nagyon megbízható és még fürge is, Aprilia rally szerintem egy erős de gyors robogó
5/13 anonim válasza:
Ha alacsony vagy Aeroxról nem fog leérni a lábad, azért írtam a Jog-ot. Aeroxról nekem is épp leér pedig 186centi vagyok.
6/13 anonim válasza:
Honda NPS 50 Zoomer. Nem olcsó de nem mindennapi kinézete van.
7/13 A kérdező kommentje:
köszi,de az aprilia sr50 nagy,mert olyan van a tesómnak is,aerox is akk gondolom nagy lenne,honda meg nem tetszik...:| de azért köszii:)) ha valamit még tudtok,légyszi írjatok,nagyon fontos lenne,előre is köszii:))
2011. aug. 18. 20:06
8/13 anonim válasza:
szénné tuningolt jog:) barátnőmnek az volt ő imádta. bár nem volt egy életbiztosítás az biztos... :D Most egy RS125öst nyúz nagy erőbedobással.
10/13 anonim válasza:
suzuki ran , honda dio, ELADÓ ,ha érdekel !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!