Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő alatt sikerült...

Mennyi idő alatt sikerült eladnotok autótokat?

Figyelt kérdés
én már fél éve sikertelenül.
2011. aug. 18. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Apám egy fél nap alatt eladta kb 2 hónapja. Én tavaly összeel 4 nap alatt.
2011. aug. 18. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
kb. 2 hét kellett mire találtam rá vevőt és olyan másfél hónap volt mire meg lettek a szükséges papírok és vihette is a lúzer, aki időközben rájött hogy de nem f.sza átvenni egy hiteles autót így rövid időn belül ő is megszabadult tőle.
2011. aug. 18. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Most adtunk el egy kocsit 2nap alatt.
2011. aug. 18. 13:23
 4/10 A kérdező kommentje:
hát akkor nektek szerencsétek volt.
2011. aug. 18. 13:30
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem szerencse kérdése,jó áron kell árulni az autót.Meg kell nézni hogy az olyan évjáratú, típusú autókat mennyiért árulják,és az árát úgy kell kialakítani hogy benne legyen a 3 legolcsóbb közt.Ezután ki kell domborítani az autó jó tulajdonságait,és jó fotókat kell készíteni róla(mosás vaxolás után,belső takarítás is!!! na meg egy kis szilikon sem árt:)+ átnézeted szerelővel(ami nagyon égetően fontos azt megcsináltatod)és ezek után írsz egy profi szöveget hozzá hogy megkímélt frissen szervízelt,szép esztétikai.és megbízható motorikus állapot stb...

Ha ezek után sem sikerül,akkor nem keresett típus!

Amugy milyen autóról van szó?

2011. aug. 18. 14:19
 6/10 A kérdező kommentje:
fiat bravo jo áron is van hirdetve voltak sokan akik cserélni akarták de mind régebbi kocsikra amit nem szeretnék.
2011. aug. 18. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
van benne légkondi?
2011. aug. 18. 14:37
 8/10 A kérdező kommentje:
nincs de vajdaságban hirdetem és többi autó árát figyelembe vettem és ugy szabtam meg.
2011. aug. 18. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:
légkondi nélkül autót eladni, a mai világban... csak nagyon nyomott áron lehet.
2011. aug. 18. 14:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Remek hogy a tragacsot úgy hirdetitek hogy megkímélt, közben meg majd szét esik...

Mi pár hét alatt adtuk el, még a válság előtt, nem volt hibátlan, látszottak a hibái de áron alul adtuk.

2011. aug. 18. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!