Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Azt érdekelne hogy egy Simson...

Azt érdekelne hogy egy Simson biztosításának a megkötéséhez milyen papírok kellenek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 09:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
17
2011. aug. 7. 20:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor azt a pénzt, amit büntetésre fizetnél, inkább tartsd meg, spórolj még, és állj neki a B kategóriás jogosítványnak, amivel vezethetsz simsont, autót, kerti traktort és mezőgazdasági vontatót. Ha minden sikerül elsőre, akkor 130-140ből kijössz. hidd el, jobban jársz.
2011. aug. 7. 20:49
 13/18 A kérdező kommentje:
csak az van h mé nagyon motorozhatnékom van meg majd próbálok olyan helyeken menni ahol nincs rendőr majdcsak nem kapnak el....de az a baj hogy nincs rá pénz:(
2011. aug. 7. 20:57
 14/18 A kérdező kommentje:
Ja és amugy ez az eltiltás hogy van ha simsonal elkapnak attól az autó jogsit megcsinálhatom?
2011. aug. 7. 20:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha elkapnak, akkor eltilthatnak 2 évre, és súlyos pénzbüntetést kapsz. És az eltiltás bármi féle jogosítványra vonatkozik. És külön a kismotorra megcsinálni a jogsit szerintem irtó nagy baromság. Kifizetsz 60-70 ezret, hogy mehess kismotorral, nemhogy inkább még egyszer annyiért megcsináld az autót, amivel szintúgy mehetsz kismotorral. Ha motorozol, akkor inkább kerüld a főutat, és földesen menj, ha meg elkapnak, akkor ne kezdj el visszapofázni, meg nagyképűsködni. Vágj bűnbánó arcot, húzd meg magad, bánd meg a dolgot. Ha nagyon szerencséd van, akkor kiveszi a gyertyás és leengedi a kereket, majd hazatolatja veled. De ha nekiállsz a jogsinak,akkor semmiképpen ne motorozz, mert ha úgy kapnak el, akkor 5 évre is eltilthatnak, mondván, hogy a KRESZ tudásának birtokában motoroztál. Vagyis, tudtad, hogy nem lehet, mégis megtetted. Szóval, óvakodj. És ha úton mész, ne menj 40-nél gyorsabban, bukó legyen rajtad, és legyen világítás. Ha meg rendőrt látsz, akkor inkább jelezd az irányt, és áll félre valami házhoz, mintha direkt oda jöttél volna. És inkább állj neki a jogsinak!
2011. aug. 7. 21:28
 16/18 A kérdező kommentje:

ja naggyából én is igy gondoltam h ha netán rendőrrel találkozok akkor igy kell viselkedni

amugy én is ha jogsit csinálok az 100% hogy nem kismotorra csinálom meg hanem autóra:)

2011. aug. 8. 10:07
 17/18 anonim válasza:
A férjemet (akkor még csak barátomat)5 éve kapták el,jogsí, biztosítás, bukó nélkül, úgy ,hogy egy 2 éves gyereket vitt a simsonon. 45ezerre büntették.
2011. aug. 8. 15:39
 18/18 A kérdező kommentje:
de az a baj h már tuti többre büntetnek a rendőrök :(
2011. aug. 8. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!