Mitől fogyaszt a Fiat Bravám 9-10 litereket?
Hello
Nekem 1.4 12v bravam van. nekem is vannak vele problémáim.Mostaában sokat jártam autópáján és egyenletes tempónál(110-120)furcsán járt a motor. így hát elmentem vele szerelőhöz de közben ugye elég nagy volt a kartergáz.Az injektor házban is folyt az olaj.Úgy hogy mértünk egy kompresziót minden hengerben.sajnos itt kezdőttek a problémák. Sajnos a motor szét az összes szelep egy rakás szar volt nem zártak rendesen így az égés sem volt tökéletes.Az olajlehúzó gyűrűk is fordítva voltak rajta.Ezzel csak arra akartam kijukadni hogy nem biztos hogy az elektronika vagy a cammogás az ok.Ajénlok neked is egy kompresszió mérést.nem egy nagy összeg.Az új hengerfej az új vagy bontott?A szelepek állapota milyen?Nekem a szelep vezetők is szét voltak repedve? Inkább ott keresném a problémát. Egyépként az 1.6 16v.es 8 litertől nem fog kevesebbet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!