Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hyundai Tucson, Nissan Qashqai...

Hyundai Tucson, Nissan Qashqai, Dacia Duster esetleg Skoda Yeti? Vagy Audi Allroad?

Figyelt kérdés
Melyik lenne jobb választás,és milyen motorizálással?Terepen is mennénk vele,évente 3-4-szer.Nem ilyen vadterepezés,hanem erdei,hegyi utak Erdélyben,néha sár,néha hó.Horgászás,kutyázás.Használtan szeretnénk venni,nem új autó érdekel.Autópályán is állja meg a helyét,mert elég sokat utazunk pályán is.Az autót Németországban vennénk,ha ez számít valamit,itt lakunk jelenleg.
2011. aug. 3. 14:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ha ebből kell választani: Audi Allroad !!!!

Nagyon esetleg: Hyundai Tucson

Éppenséggel semmi bajom a többi gyártóval sem. De a típusok. Hát....

Nissan-ból a Primera és Patrol modellek jók. Az Alméra uhh. Qashqai is ...

Daciaból a Logen meglepően jó. De az ilyen Duster ...

Skoda paletta sok jó modellel rendelkezik a Yeti nem az.

2011. aug. 8. 21:33
 12/26 anonim ***** válasza:

Szerinted mit tud a Logan, amit a Duster nem?

Vagy mit tud egy Fabia, amit a Yeti nem?

2011. aug. 9. 01:17
 13/26 anonim ***** válasza:
Jó ár érték arány, kiforrottság, kevesebb típus hiba, jó konstrukciók ... folytassam?
2011. aug. 9. 01:47
 14/26 anonim ***** válasza:
Jobb és olcsóbb alkatrész ellátás ... kb. vagy két tucat szempont alapján jobbak.
2011. aug. 9. 01:48
 15/26 anonim ***** válasza:
Nagyjából leírtad egy faék összes pozitív tulajdonságát.
2011. aug. 9. 06:24
 16/26 anonim ***** válasza:
Hát ha neked egy rossz ár érték arányú azaz így már drága, kiforratlan, típus hiba hegykel rendelkező rossz konstrukciójú autó kell amihez még az alkatrész is drága és nehezen beszerezhető akkor vegyél te egy sz@rt!
2011. aug. 9. 06:30
 17/26 A kérdező kommentje:
Hát,a Logan-ról annyit,hogy egy ismerősöm ilyenen dolgozott.Álló helyzetben kinyílt a jobboldali légzsák.Na,ez a jobbik,ha így nevezhessük...Tegnap unokatestvéremék ütköztek a Logan-nal.6O-7O km/h sebességgel.Egyik légzsák sem nyílt ki.Szóval elég gyanús konstrukció....Az egyik válaszoló írta,hogy az Almera:"uhh".Mit értesz te ezen az uhh-on?Nekünk jelenleg ilyen van,ár-minőség-felszereltség arány ideális.Rengeteget utazunk vele,semmi gond nincs.Megállja a pályán is a helyét rendesen.A Logan meg szerintem nem egy jó ár-minőség arány.Ebben inkább a Duster a nyerő..
2011. aug. 9. 08:19
 18/26 anonim ***** válasza:

Azért ami egy 2 és fél milliós autóban "normális" az egy egy négymilliósban már kicsit sem. -Dacia- 2 és fél millióért többet vársz egy új autótól? És ráadásul árral egyenes arányosan többet kapsz a hibákból.

Almera használtan 5+ évesen egy Primérához képes, az az uhh. Mert még az a vicces hogy az amúgy is jobb Primérát olcsóbb fenntartani a vétel árral együtt a következő 3-5 évben is már. Tehát uhh, mi a f@szért nem Primérát vesz aki használtan veszi?

2011. aug. 9. 11:11
 19/26 A kérdező kommentje:
Írd le nekem,hogy mi olcsóbb egy Primera-hoz mint egy Almera-hoz?Olaj,szűrők,téli gumi?Esetleg a benzin?Kopóalkatrészek?Vagy mire gondoltál?Mert mi ezeket kellett cseréljük az Almera-nál.Megkérlek írd le ide nekem,hogy mi a ........csináltunk mi olyan rossz vásárt,hogy nem Primera-t vettünk.A fogyasztás a benzineseknél kb. ugyanaz,esetleg egy pár deci különbség.Ha tudsz valami konkrétumot,ami borzasztóan olcsóbb a Primera-hoz,írd le,hogy számoljuk ki,milyen sok eurót spóroltunk volna meg,ha azt vesszük...
2011. aug. 9. 12:15
 20/26 anonim ***** válasza:
Hát én a felsoroltakból a Hyundai-t vagy a Nissan-t venném. Az Allroad az már drágább, de akkor inkább: Bmw x3, Audi Q3, Toyota RAV4, Honda CRV. Szerintem ezek sem rosszak. Németországban meg sokkal könnyebb használt autót venni, normálisabb állapotban vannak, de én egy 2-3 évesnél ott sem vennék régebbit.
2011. aug. 9. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!