Tuning kérdés. Valaki pontos infókat tudna mondani?
Figyelt kérdés
Ha szeretném lecserélni az autóm első és hátsó lökhárítóját, akkor már arra gondoltam csináltatok egy egyedit. A kocsi eredeti színére fújva, azonos méretekkel, max kicsit lentebb lógna. Tehát nem ültetett kocsi, nem extra cuccok csak új, de egyedi kökhárítók ha már cserélem, kicsit egyedibb legyen a kocsi, de mégis inkább széria mint „nídforszpíd”. Ebbe így beleköthetnek vizsgán?2011. aug. 1. 12:30
1/1 anonim válasza:
Szerintam igen bele köthetnek "típusmódosítás" címszó alatt de nem vagyok benne biztos ha tévedek kijavít biztos a következő kommentelő de egyszerű a dolog a vizsgára visszateszed a gyári lökhárítót így már nincs mibe belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!