Milyen motort ajánlanál?
Nos,egy olyan gyorsulási motort szeretnék majd venni,ami nem túl nagy köbcentis,tehát ha pl.: 4.ben teljes gázt adok,ne ugorjon ki egy kerékre..
Viszont ha 4.ben oda rántok neki akkor pörögjön,és húzzon a motor.
Biciklit sem adnék neked amig nem vagy tisztában azzal mit is akarsz.
U.I.: "húzzon a motor." - na ez az amit egy motor soha nem fog.
ez nem egészen így működik, amit fönt írtál, tehát a gyorsulási az üti azt, hogy ha odarántasz neki akkor ne menjen ki kerékre. amit följebb írtak kis köbcentisek azok biciglik, csak a városba való ingázásra valók, semmi másra.
nos ha lecsövelsz egy nagyköbcentis gépet 4-ben inkább elforog a kerék nagyobb sebességnél, illetve elmegy a hátulja oldalra, ami veszélyes tud lenni egy amatőrnél
egyébként, mire 4.-be kapcsolsz, és ha kipörgetsz egy R6-ost, bőven 200 fölött fogsz menni, ilyen sebességnél nem áll kerékre a motor
egyébként tudom neked még ajánlani a fazer 600-asokat, amiknek már 2-estől lehet adni neki a teljes gázt,nem fog kerékre állni, még 1-esben sem, ott is elforog csak a kerék. ez azért van, mert 95 lóerő, de a többi hasonló 90-110 lóerő körüli motorok is hasonlóképp viselkednek, szóval nem kell megijedni, és elég erősek ezek a gépek ahhoz, hogy ne und őket
ma 21:08
semmiképp nem ajánlom, a 90-110 lóerő körül gondolkodj mindenképp
egyébként ha megnézed amit linkelt, iszonyat sok kilóméter van ebbe a gépbe, és nagyon régi darab ez már, erre a gatyádat rá fogod költeni, és 1 hónap alatt unni fogod, mert ez gyenge
21:08 vagyok,azért ajánlottam mert ismerem a motor tulajdonosát és ha tudni szeretnéd karban van a motor tartva hisz honda márkakereskedést vezet...gondolhatod ...a motornak kivan nyalva a valagja... egy kezdő motorosnak ( ami ugyan nem derül ki de ugy néz ki első motor lenne,tökéletes)
KÉrdező ment a privi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!