Milyen motort ajánlanál nekem?
Ez nagyon tetszik pl.: [link]
De nem értek a motorokhoz egyáltalán, és nincs rá több millióm se. Kicsi vagyok, gyenge vagyok, nő vagyok... ez számít motor választásnál?:D Egyáltalán hogy és mi alapján kell motort választani?
A jogsid alapján kell első sorba motort választani.
2. tudsz-e váltani? ha nem akkor a ninja kilőve.
3. anyagi helyzet.
és még sok.
Sztem nézz körül a robogók közt. (csak ne kínait:))
22:04!
,2. tudsz-e váltani? ha nem akkor a ninja kilőve. "
Ez hülyeség. Én se tudtam váltani a váltós motorom előtt, aztán 2 óra alatt megtanultam egy Simsonon. Egyáltalán nem nagy dolog.
Persze egy robogósnak felfoghatatlan.
Kérdező!
Nehoghy robogót vegyél! Az nem motor. Tedd le a nagymotorjogsit aztán egy Honda CBR125 tökéletes lesz neked.
Használtan egész olcsón beszerezhető, és alig fogyaszt
Nagyon sok mindent figyelembe kell venni motorválasztásnál.
1. mire akarod használni? Arra, hogy eljuss innen oda vagy száguldozásra.
2. testalkat. Rá kell ülni a gépre esetleg menni egy kört, megnézni leér-e a lábad, a kormány és az ülés közti hely elegendő-e kényelmes motorozáshoz(mert pl a honda cbr nagyon kicsi nekem és úgy 7-8 perc után zsibbadtam rajta).
3. Ha használtat veszel meg kell nézni az olajdeklin van-e karcolás ha van akkor már estek vele, olyat már nem éri megvenni. Én úgy szoktam, hogy kihúzatom a mocit egy olyan 70-80 kmh-ra és elengedem a kormányt, ha valamerre húz vagy remeg az első villa p*csába vele az már szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!