Simson hiba! Amikor alapjáratról nekihuzom a gázt akor fullad és hirtelen felpörög! Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A motorban most lett cserélve dugattyu+gyűrű!Gyujtás bevan állítva!A motor 2 éve nemvolt használva kipucoltam karbitis mert zöld trutyi volt benn (gondolom olaj) kipucoltam minden fuvokát kompresszorral full tiszta a karbi!A levegö benzin keverékkel szorakoztam de sehogy nemjo!A válaszokat elöre is köszönöm!2011. júl. 31. 18:18
11/14 anonim válasza:
Raktál bele tiszta benzint? Meg próbálj játszani a súbert tűvel. rakd egyszer a legmagasabbra, utána a legalacsonyabbra. Nézd meg, hogy hol teljesít a legjobban. Esetleg szedd le a kipufogót, és pörzsölővel égesd ki. Lehet nagyon kormos.
12/14 anonim válasza:
Meg esetleg próbálj ki egy másik gyertyát.
13/14 anonim válasza:
Lófaszt. Rájöttem, ha neked is az a baj,mint nekem, akkor kicsi az alapjárat. Kicsit húzd feljebb az alapjáratot. Lehet sok anyagot kap alapon.
14/14 anonim válasza:
hello! nekem ugyan ez volt a baj és nekem a jobb oldali főtengelyszimering-el volt a baj. szerintem nézd meg azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!