Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvennétek ezt az autót?

Megvennétek ezt az autót?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 29. 12:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

14:16

barátom hagyd rá a bmw-sektől már megszoktuk hogy a bmw a világ legjobb kocsija és még termeli is a benzint.

csak az a érdekes, hogy az utak mégis suzukival, opellel meg vw-nel van teli. most neki van egy 300 ezer ft-os bmw je és akkor minden más gépjármü csak kocsi csak neki van autója. istenem hova fajul a világ...

Elmennék és egy szerelővel átnézetném az autót. Olcsonak olcso de csak egy 17 éves kocsirol van szó. Amugy mazdák nem a szervízlakóságukról hiresek. Szerintem érdemes idöt rá szánni és átnézetni.

2011. júl. 29. 15:41
 12/23 anonim ***** válasza:

:) nagyon el vagy tévedve: mondtam én ilyet hogy a BMW a világ legjobb autója??? olyan hogy legjobb autó NINCS! minden autónak megvan a maga erőssége!

És erről nem nyitok vitát,hisz nem ti fizetitek a benzinpénzem(mondjuk ez a kurv@ állam is annyira kapzsi hogy nem tudja hova tenni az árakat) :)

Más: hogy visszatérjünk a témához , esetleg vigyél valaki olyan ismerősöd aki már szedett szét több autót is aki ért hozzá és centiről-centire át tudja nézni az autót!

2011. júl. 29. 16:58
 13/23 anonim ***** válasza:

az 1.4-es 1100 kg-os kocsi fogyaszt 7-8 litert városban, nagyon ovatosan kell akkor vezetned, hogy kijöjjön egy 2,4-essel

bár ez csak egy feltevés amiben én nem hiszek

2011. júl. 29. 17:39
 14/23 anonim ***** válasza:
Az én 08(!)-as motorom eszik 7-8 litert városban! Akkor egy 2.0-3.0?? Bele se merek gondolni!
2011. júl. 29. 17:49
 15/23 anonim ***** válasza:

Szegényt szinte fel kell tolni a 15%-os emelkedőn! :)

Klimával pedig 80-nál többet nem megy. Benyeli a 7-8at városban, ez mondjuk sok ennyiből 1.4es simán eljárna..

A nagy motor azért eszik sokat mert nagy, a kicsi meg azért mert nagyon pörög.

2011. júl. 29. 17:58
 16/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gyanúsan olcsó.Az a helyzet vele,hogy nagyon drága bele az alkatrész.Úgy tudom egy betegsége ennek a típusnak a fékje.Ha jól tudom,60 000HUF kettő féknyereg...És ami külön jó hír,hogy nagyon nehéz alkatrészt találni bele.De az autót,mint műszaki alkotást tekintve jó kis kocsi.Csak nagyon drága.
2011. júl. 31. 03:28
 17/23 anonim ***** válasza:
Jaaa,ami meg a másik...Van egy úrifiú ismerősöm,mondja nekem a hasbaakasztós dumát,hogy 5-6 lityit fogyaszt a 740-es bömösük.Érdekes,amikor a főnökömet faggatom a 740-es,dettó ugyanolyan kocsiról,akkor ezt hallom:"Ha nagyon sietősre veszem,akkor 20-25L-t is benyel."
2011. júl. 31. 03:40
 18/23 anonim ***** válasza:

Ettől a nagy motor nagy kaszni nagy fogyasztástól már rosszul vagyok. Magyar tévhit TSZ-es volgák után,amiből a sofőr lopta a benzint és beírta a 20 literes fogyasztást.

2000 köbcenti hol nagy? 2,2-es opelom van és 7 literes átlaggal járok vele. A barátom meg az 1,4-es bravójával fogyaszt ennyit.

Nagy kaszni. 1260 kiló az nagy? 1500 kiló is talán csak közepes.

Az autó pedig 94-es évjáratú,1 milliót nem kérhet érte.

Az hogy milyen állapotban van már csak személyesen tudod megállapítani,de az előbb említett kritikákra ne adj.

2011. júl. 31. 08:32
 19/23 anonim ***** válasza:
A "nagy városi fogyasztásról" meg annyit ,hogy nem kell idióta módjára taposni neki,a piros lámpa előtt 20 méterrel elvenni a gázt és taposni a féket ,meg sávot váltani Pesten a körúton 150-szer nagy gázzal,(amitől persze nem haladsz jobban) hanem haladni nyugodtan a forgalommal,és akkor nem fog enni az autó 13 litert.
2011. júl. 31. 08:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha városlakó vagy ne vedd meg, ha igázó akkor vedd meg. A fékeken kívül, szinte no gond vele, még öregen se. A belsőre figyelni kell hamar öregszik, és a fényezés egyes színeknél mattulásra hajlamos. Ha a klímát tényleg csak tölteni kell akkor ok. kb 7000Ft Az árírás borsos, kb 100.000Ft, további mustra szakszervizben! még 100.000Ft. Nem drágább mint többi japán, ha költeni kell rá 50.000Ft fölötti az összeg. Ha városlakó vagy, akkor kicsi olasz.
2011. júl. 31. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!