Persze,vegyél kétezres benzinest,400 ft-os benzináraknál!
Am ez a verda nagyon gyanús,hogy olcsóbb mint egy kettes swift..
Tuti hogy ki van nyomva a szeme!
nem venném meg.
1 nagy motor + nagy kaszni = nagy fogyasztás
2 ritka modell,ha kimegy benne valami ami cserélhető bontoból, akkor sem kapsz sehol ilyet, vagy ha koccansz vele ,akkor is minden alkatrészt újan kell megvegyél, ami nagyon drága ezeknél.
ezért a pénzért inkább egy vw vagy opelt vennék
12:53 válaszoló
A Nagy köbcenti nem feltétlen nagy fogyasztást jelent!!!!
(Az autó tömegét is kell nézni ahhoz hogy megtud saccolni mennyit fogyaszt) ... Persze sokan rácsapnak a hasukra és 2000-es motorra annyit mondanak: "hááááát , olyan 13L körül eszik" ami kis tömegű 2000-nél nem igaz!
2 jó példa!
1.: (ami nekem van) BMW E36 325i , 2494ccm , 192Le , saját tömeg: 1295kg! Mindenki azt hinné hogy kétésfelesként' megeszik 14-15L-ert! Én kíméletes használat mellett 8-9L Városban!
2.: Ha tényleg igaz lenne hogy nagyköbcenti , nagy fogyasztás akkor pl.: 1.4 motor eszik 5-6L benzint akkor a 601s trabinak (600ccm majdnem) 1-2L kellene ennie??? közben majdnem 600ccm-ként megeszi az is a 7L-t!
Bocs az OFF-ért!
Amúgy nem jó vétel ez az autó! gyanúsan olcsó... valószínű vannak rejtett vagy apróbb hibái.
persze ezt élőben kellene látnod/átvizsgáltatni
14:10 " BMW E36 325i , 2494ccm , 192Le , saját tömeg: 1295kg! Mindenki azt hinné hogy kétésfelesként' megeszik 14-15L-ert!"
Barátom,pontosan ennyit eszik városban!
nem hiszem hogy annyit eszik... ;) kérdezz meg még olyan embereket akiknek ilyenjük van!!
1500-é tankolok akkor elmegyek vele 35-40Km-ert
Érdekes...Én olyan BMW-tulajt nem láttam,aki bevallotta volna a 10 liter feletti fogyasztást...
Vagy annyit ismételgetitek ezt a 8 litert,hogy a végén már ti is elhiszitek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!