Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megvennétek ezt az autót?

Megvennétek ezt az autót?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 29. 12:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Nem.. nem véletlen 340.000 Ft.. azt sugja valami, hogy lehet a dupláját kell majd rákölteni hamarosan. Nem friss a műszakija, klíma nincs feltöltve (igénytelen a gazdája? vagy valami baja volt? )
2011. júl. 29. 12:35
 2/23 anonim ***** válasza:
Cserélni biztos hogy kell benne néhány dolgot, mert minden használt autón kell megvétel után! Az általános vétel utáni cserék nekem benne voltak 60 ezer ft-ban pedig egy kis "egérkaravánom" van aminek elhanyagolhatóak a költségei.. Bele kell kalkulálni az árba, hogy kb 100 még maradjon a javitásokra. Nem lehet tudni milyen gazdája volt, át kell nézetni hogy mik a cserések benne. És gyanús, hogy sokat futott mert a km nincs kinn és általában akkor nincs kinn ha nem előnyös a hirdetés szempontjából. A klimából a gáz sokat állt autónál elszivároghat, esetleg a cső is ereszt de igazából nem nagy kunszt rendbtenni. Én is ugy vettem az enyémet, hogy nem volt benne gáz 5 ezerért feltöltötték. Látatlanban nem igen lehet megmondani hogy jó vétel-e el kell menni egy hozzáértőval, kipróbálni lehetőség szerint alánézni és átnézetni müszakilag.
2011. júl. 29. 12:47
 3/23 anonim ***** válasza:

Persze,vegyél kétezres benzinest,400 ft-os benzináraknál!

Am ez a verda nagyon gyanús,hogy olcsóbb mint egy kettes swift..

Tuti hogy ki van nyomva a szeme!

2011. júl. 29. 12:53
 4/23 anonim ***** válasza:

nem venném meg.

1 nagy motor + nagy kaszni = nagy fogyasztás

2 ritka modell,ha kimegy benne valami ami cserélhető bontoból, akkor sem kapsz sehol ilyet, vagy ha koccansz vele ,akkor is minden alkatrészt újan kell megvegyél, ami nagyon drága ezeknél.

ezért a pénzért inkább egy vw vagy opelt vennék

2011. júl. 29. 13:30
 5/23 anonim ***** válasza:

12:53 válaszoló

A Nagy köbcenti nem feltétlen nagy fogyasztást jelent!!!!

(Az autó tömegét is kell nézni ahhoz hogy megtud saccolni mennyit fogyaszt) ... Persze sokan rácsapnak a hasukra és 2000-es motorra annyit mondanak: "hááááát , olyan 13L körül eszik" ami kis tömegű 2000-nél nem igaz!

2 jó példa!

1.: (ami nekem van) BMW E36 325i , 2494ccm , 192Le , saját tömeg: 1295kg! Mindenki azt hinné hogy kétésfelesként' megeszik 14-15L-ert! Én kíméletes használat mellett 8-9L Városban!

2.: Ha tényleg igaz lenne hogy nagyköbcenti , nagy fogyasztás akkor pl.: 1.4 motor eszik 5-6L benzint akkor a 601s trabinak (600ccm majdnem) 1-2L kellene ennie??? közben majdnem 600ccm-ként megeszi az is a 7L-t!

Bocs az OFF-ért!

Amúgy nem jó vétel ez az autó! gyanúsan olcsó... valószínű vannak rejtett vagy apróbb hibái.

persze ezt élőben kellene látnod/átvizsgáltatni

2011. júl. 29. 14:10
 6/23 anonim ***** válasza:

14:10 " BMW E36 325i , 2494ccm , 192Le , saját tömeg: 1295kg! Mindenki azt hinné hogy kétésfelesként' megeszik 14-15L-ert!"

Barátom,pontosan ennyit eszik városban!

2011. júl. 29. 14:16
 7/23 anonim ***** válasza:
Még el is hiszem, hogy egy legalább 10 éves 2,5-ös Bömös annyit eszik városban mint az 1,6-os 2 éves Skodám :) amit kíméletesen vezetek...
2011. júl. 29. 14:21
 8/23 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy annyit eszik... ;) kérdezz meg még olyan embereket akiknek ilyenjük van!!

1500-é tankolok akkor elmegyek vele 35-40Km-ert

2011. júl. 29. 14:31
 9/23 anonim ***** válasza:
1500 Ft-os tankolásból meg 40km használatból aztán nagyon pontosan ki lehet számítani az átlagfogyasztást :)
2011. júl. 29. 14:35
 10/23 anonim ***** válasza:

Érdekes...Én olyan BMW-tulajt nem láttam,aki bevallotta volna a 10 liter feletti fogyasztást...

Vagy annyit ismételgetitek ezt a 8 litert,hogy a végén már ti is elhiszitek? :D

2011. júl. 29. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!