7 es BMW, audi A8, vagy Mercedes S?

Utolsónak:
Látom belehabarodtál a Lexusba.
Szó se róla ott van a szeren.
Példának okáért egy 2007-es LS460 10-15 milla közti árú autó.
Félárban láttam egyet (ami kettő) tartalék 10 000 kilométeres motorral és egy egész autónyi pótalkatrésszel ! Fennsík Autópark,Budafok
Ha most nem lesz Lexus LS-ed akkor sosem ...
:))

Mivel az összes szar így csak azt tudom mondani, hogy márkakereskedők próbálj érdeklődni alkatrészárakról illetve rezsiórabérről.
Ha pedig mindenképp ilyen presztizsautó kell neked akkor tanácsolom a benzineseket manuális váltóval és minél kevesebb elektromos hátvakaróval. Nem hiszem, hogy örömmel kifizetnél egy Mercedes automata váltó vezérlőt 450.000 forintért vagy egy új BMW váltót. Mert például azoknál gyári előírás szerint újat kell belerakni. De sorolhatnám a sorozatosan beszakadó izzítógyertyákat illetve a meghibásodó nagynyomású szivattyúkat. Egyik sem 20 Ft...

a8
s class
7er(e38)
Ha igazi presztizs autó kell akkor lexus-t vegyél. Nincs velük tele az út és a világ legmegbizhatobb autója.
Csak is kizárólag a MERCEDES S-osztály :) de a Merci után egy 7-es BMW-t is szívesen :) de első a MERCEDES
én itt nem említeném meg a Volswagent,bocsika! jó kocsi de ez itt a nagy pályásoké ez a kategoria :)
De szerintem a MAYBACH 62S viszi a pálmát :
De az az igazság hogy a NÉMET autó a világon a legjobb :
1.MERCEDES / MAYBACH
2.BMW
3.AUDI
4.PORSCHE
5.FORD
6.VW
.
.
.
...STB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!