Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Váltóút rövidítő szerkezettel...

Váltóút rövidítő szerkezettel tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nekem tetszene ha csak be kéne bökdösni a sebességeket és nem betologatni :) Igaz hogy népautóm van,de akkor is.

Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

2011. júl. 26. 21:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Igaz hogy népautóm van,de akkor is. :D

Ha megcsináltad azért majd írjál, hogy milyen:)

2011. júl. 26. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:
short shifterre gondolsz?:D csak váltókar?
2011. júl. 26. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
azért ezzel is bekel tologatni kicsit a sebesség fokozatokba. :) de eszméletlen mértékkel csökken a váltóút hossza.szerintem nagyon jó :))
2011. júl. 27. 13:57
 4/10 A kérdező kommentje:
short shiftre gondoltam pontosan.Az én kis gépemhez (Golf mk VI) pont jól jönne egy ilyen kis szerkentyű.Majd rákeresek hogy a német vw fanatik oldalakon miket mondanak róla.
2011. júl. 27. 15:11
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem van bent, nincs vele semmi gond, 2perc alatt megszokod, kb 40%ot rövidít, az árát megéri 6-8ezret, többet nem. Beszerelése aknáról kb 10 perc, akna nélkül alábújva félóra..
2011. júl. 27. 17:48
 6/10 A kérdező kommentje:
És mennyire kell erősebben betolni,mert azt olvastam h nem csak rövidebb lesz az út,de nehezebb is betenni sebességbe.Te milyen kocsiba tetted be?
2011. júl. 27. 18:30
 7/10 anonim ***** válasza:
civicbe, szerintem nem lett nehezebb betolni, de nem tudom h egy vw-ba milyen, lehet másképp viselkedik.. de ha rossz akkor sem buksz rajta hűű de nagyot, a régit visszatudod tenni bármikor
2011. júl. 27. 19:57
 8/10 anonim válasza:
Én ma raktam be egy 97-es Honda Civic-be és nagyon mókás ez a rövid út, de kissé aggályaim vannak, váltásnál jobban recseg és a kettest kissé nehézkesen akarja. Mi a vélemény erről? ráadásul egy 12e-s Mugen váltókar került bele :/
2012. nov. 7. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejött.Csak ajánlani tudom. :)
2013. márc. 15. 11:58
 10/10 anonim válasza:
Sziasztok engem az érdekelne h pontosabban amikor beszerelem hogy mi hova tegyek vegyek ! ??? !akna van !
2015. jan. 10. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!