Kinek sikerül esőre a vizsgája a forgalomban?
Természetesen lefizetés nélkül, B kategóriából.
Ötletek, tanácsok? Mire figyeljek nagyon?
nekem (s szerintem még nagyon sok embernek).
Mire figyelj? Mindenre. Ha igazán jó oktatód volt (van), akkor mindenre kiterjed a figyelmed. Igazán jól vezetni úgyis "élesben" fogsz megtanulni, vizsgán pedig szedd össze magad.
tükrökbe pl folyamatosan nézz, index, jelzőlámpák... stb, nem lehet felsorolni, de vezess dinamikusan, ezt általában szeretik az oktatók. Ja és zebránál, párhuzamos forgalmú úton ne engedj át gyalogost udvariasságból, csak ha már lelépett - mert bár elvileg nem mehet el melletted a másik autós, ha megálltál, de kiteszed a gyalogost a veszélynek, hogy esetleg elütik...
holnap reggel lesz :S
igazság szerint nem sok ismerősöm van akinek egyből sikerült, ezért is állok hozzá pesszimistán, de ettől függetlenül mindent beleadok, hátha.. :)
Elsőre történt 9 éve és pár hónapja. :) Igaz, plusz két órát vettem még forgalomban, de így legalább magabiztosan vághattam bele a vizsgába. Mondjuk amelyik városban én vizsgáztam eleve nincs nagy forgalom se villamos. :P Ettől független itt is be lehet ugrani pár hibába, de szerencsére nekem nem fordult elő.
Mire figyelj nagyon? Mindenre. :) A "zebrára", a kerékpárosokra, az egyirányú utcákra, a táblákra, a forgalomra, az elindulásra, a megállásra, mindenre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!