Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek sikerül esőre a vizsgája...

Kinek sikerül esőre a vizsgája a forgalomban?

Figyelt kérdés

Természetesen lefizetés nélkül, B kategóriából.

Ötletek, tanácsok? Mire figyeljek nagyon?

2011. júl. 26. 18:09
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nekem sikerült. De vettem pluszórákat. Erre nemigen lehet mit írni, vezess figyelmesen, ahogy tanultál. A legkisebb hibáért (pl. kikerüléskor index elmulasztása) is bukás jár.
2011. júl. 26. 18:21
 2/14 anonim válasza:
Mikor lesz a vizsgád?
2011. júl. 26. 18:21
 3/14 anonim ***** válasza:

nekem (s szerintem még nagyon sok embernek).

Mire figyelj? Mindenre. Ha igazán jó oktatód volt (van), akkor mindenre kiterjed a figyelmed. Igazán jól vezetni úgyis "élesben" fogsz megtanulni, vizsgán pedig szedd össze magad.

tükrökbe pl folyamatosan nézz, index, jelzőlámpák... stb, nem lehet felsorolni, de vezess dinamikusan, ezt általában szeretik az oktatók. Ja és zebránál, párhuzamos forgalmú úton ne engedj át gyalogost udvariasságból, csak ha már lelépett - mert bár elvileg nem mehet el melletted a másik autós, ha megálltál, de kiteszed a gyalogost a veszélynek, hogy esetleg elütik...

2011. júl. 26. 18:22
 4/14 anonim ***** válasza:
nekem. +2 óra előtte.
2011. júl. 26. 18:25
 5/14 A kérdező kommentje:

holnap reggel lesz :S

igazság szerint nem sok ismerősöm van akinek egyből sikerült, ezért is állok hozzá pesszimistán, de ettől függetlenül mindent beleadok, hátha.. :)

2011. júl. 26. 18:31
 6/14 anonim válasza:
Vidéken vizsgázol vagy Budapesten? Hány pluszórát vettél eddig? Az utolsó órákon milyen hibáid voltak és mennyi?
2011. júl. 26. 18:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Azért esős időben nem olyan jó vizsgázni :-)
2011. júl. 26. 18:39
 8/14 anonim ***** válasza:
nekem sikerült elsőre esős időben, miskolcon, lefizetés nélkül természetesen. Már lassan 10 éve. Plussz órát nem vettem. Mire figyelj? Mindenre, és ne idegeskedj. Sok sikert
2011. júl. 26. 18:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Elsőre történt 9 éve és pár hónapja. :) Igaz, plusz két órát vettem még forgalomban, de így legalább magabiztosan vághattam bele a vizsgába. Mondjuk amelyik városban én vizsgáztam eleve nincs nagy forgalom se villamos. :P Ettől független itt is be lehet ugrani pár hibába, de szerencsére nekem nem fordult elő.

Mire figyelj nagyon? Mindenre. :) A "zebrára", a kerékpárosokra, az egyirányú utcákra, a táblákra, a forgalomra, az elindulásra, a megállásra, mindenre!!!

2011. júl. 26. 18:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült, de akkor vezettem a legrosszabbul egész oktatás alatt, pedig amúgy jól vezetek. Konkrétan átmentem a piroson, majd besatuztam izomból, megálltam a zebrán, majd gyorsan visszatolattam. Az oktató meg a vizsgabiztos csak pupillázott, de nem szóltak semmit, így én mentem tovább, viszont 5 évet öregedtem ezalatt. Később még parkoláskor is lefulladtam, meg elfelejtettem indexelni párszor. Úgyhogy kurv@ nagy szerencsém volt.
2011. júl. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!