Ismerősömnek bevonták a jogsiját 2 évre.2 év leteltével, simán visszaadják neki, vagy el kell mennie újból levizsgázni?
Igen mindenből,a szigorítást sajnos nem tudom pontosan,mert apósom úgy döntött nem vág bele,ezen kívül valami alkoholista csoportfoglalkozásra is elküldték volna.
(1 sörért;tudom nem mentség,de azért van különbség).
Jaja, itt Magyarországon úgy gondolják, hogy már 1 sörtől is vérengző vadállat leszel az utakon, és kinyírsz egy tucat embert. Persze a tőlünk nagyban lemaradott Németország, Ausztria, Anglia, tehát ezek a fejlődő országok bőven megengednek 0,5 és 0,8-as határt is, de hát látszik is, Magyarországon mennyivel jobb a közlekedési kultúra!
Szerintem meg igenis mentség, hogy ha csak 1-2 sört ivott az ember, mert aki attól nem képes a vezetésre, az amúgy sem volt az. Aki mást mond, annak sok köze nincs a vezetéshez, csak távolról dumál bele.
Aztán indokolja már meg nekem valaki, mire fel az utánképzés. Ott majd beleverik a fejembe, hogy "az ittas vezetés tilos"? Csak mert semmilyen gyakorlati hasznát nem látom, azon kívül, hogy még ezzel is belerúgnak az emberbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!