Van aki befürdött már használtautó vételnél? Mi volt a gond, és mi a megoldás? Foglalót visszaadják ha mégsem veszem meg a kocsit?
HA már ki van fizeted a foglaló, és ezt a szerződésben is leírtátok, és utána lépsz vissza, akkor a foglalót buktad, ha a foglaló kifizetése után az eladó lép vissza, akkor a foglaló kétszerese jár neked vissza.
A foglaló teljes összege akkor jár vissza, ha az adásvétel mindkét fél hibájából, vagy mind kettőjükön kívül álló okból hiúsul meg.
amit az előző az 1 bekezdésében leírt az azért van h meg legyenek "védve" 1 bizonyos szinten a vevők, tehát általában van olyan kiskapu féleség amit a vevő ki tud használni.
am én már fürödtem be vele.
vettem 2 éve a6 audit Bucaresten, mondjuk ötödáron volt, és ugy megörültem neki h nem is érdekelt miért annyi.
kifizettem meg már szinte papíron is el volt intézve hogy az enyém mikor kiderült h lopott a vas, csak át lett ütve a száma. kerestem bontóban ugyanolyan kocsit (évjárat, cm3, típus...) totálkárost amit megvettem és annak a számait átütöttük a román audiéba, és papíron azt teljesen felújíttattam de csak papíron, igy el lett víve a román kocsi 1 szigorított műszakira meg ami kell(kis csúszópénzzel) és azóta is használom.
de iyg még mindig olcsóbbra jött ki mint itthon tiszta kocsit venni
műszaki 20e
eredet. 15e
átírás 20e
törzskönyv, forgalmi 15e
Ha még beleszámolod a az ez évi biztosítást is, akkor se lehet több 100-150nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!