Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van aki befürdött már használt...

Van aki befürdött már használtautó vételnél? Mi volt a gond, és mi a megoldás? Foglalót visszaadják ha mégsem veszem meg a kocsit?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:

HA már ki van fizeted a foglaló, és ezt a szerződésben is leírtátok, és utána lépsz vissza, akkor a foglalót buktad, ha a foglaló kifizetése után az eladó lép vissza, akkor a foglaló kétszerese jár neked vissza.

A foglaló teljes összege akkor jár vissza, ha az adásvétel mindkét fél hibájából, vagy mind kettőjükön kívül álló okból hiúsul meg.

2011. jún. 15. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:

amit az előző az 1 bekezdésében leírt az azért van h meg legyenek "védve" 1 bizonyos szinten a vevők, tehát általában van olyan kiskapu féleség amit a vevő ki tud használni.

am én már fürödtem be vele.

vettem 2 éve a6 audit Bucaresten, mondjuk ötödáron volt, és ugy megörültem neki h nem is érdekelt miért annyi.

kifizettem meg már szinte papíron is el volt intézve hogy az enyém mikor kiderült h lopott a vas, csak át lett ütve a száma. kerestem bontóban ugyanolyan kocsit (évjárat, cm3, típus...) totálkárost amit megvettem és annak a számait átütöttük a román audiéba, és papíron azt teljesen felújíttattam de csak papíron, igy el lett víve a román kocsi 1 szigorított műszakira meg ami kell(kis csúszópénzzel) és azóta is használom.

de iyg még mindig olcsóbbra jött ki mint itthon tiszta kocsit venni

2011. jún. 15. 17:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy engem is átvernek a kereskedő ugyanis 300 ezer ft-ot kért hogy abból intézze az autó dolgait. Mennyire reális ez az összeg? (müszaki, névreirás, eredetvizsga, okmányiroda ilyesmik..)
2011. jún. 17. 07:41
 4/6 anonim ***** válasza:

műszaki 20e

eredet. 15e

átírás 20e

törzskönyv, forgalmi 15e

Ha még beleszámolod a az ez évi biztosítást is, akkor se lehet több 100-150nél.

2011. jún. 17. 16:18
 5/6 A kérdező kommentje:
De igy akkor csak a 300 ezren felül maradó összeget kell kifizetnem amikor elhozom az autót?
2011. jún. 18. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
egy bmw-vel már befürödtem nagy pénztemető volt. De sikerült megszabadulnom tőle.
2011. júl. 4. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!