Vajon mi baja lehet autómnak ha egyesben, nem járó motornál nem fogja meg az autót?
ma 13:59
- köszönöm a pontos leírásodat a kedves válaszolóknak, köszi, hogy írtál ezért jár a zöld kéz :-)
Na igen, nem mentem nagy gázzal, csak mentem Cegléd belterületén kb 20-30 között, mert többel nem mehetett az autó, illetve nem tudott menni! mert visszafogta, azt hittem meghal alattam a gép...aztán mikor aznap leraktam az autót a vasútállomáson, állt kb 8-9 órát, elősször nem is akart váltani...elindítottam az autót, de nem rakta be se egyesbe, sehova sem. Utána pedig kivettem kulcsot, beraktam egyesbe, azóta ment...de ma délelőtt le raktam újra az autót, mikor észrevettem, hogy nem fogja meg az autót mikor egyesbe rakom :-@ :-S
Légyszíves érthető módon írd le hogy mi a gondod, mert hadoválsz itt össze vissza, de ebből nem értjük meg.
"
Na igen, nem mentem nagy gázzal, csak mentem Cegléd belterületén kb 20-30 között, mert többel nem mehetett az autó, illetve nem tudott menni! mert visszafogta, azt
"
Ki fogta vissza, miből gondolod? hányas fokozatban voltál, stb...
"hittem meghal alattam a gép...aztán mikor aznap leraktam az autót a vasútállomáson, állt kb 8-9 órát, elősször nem is akart váltani..."
Ki nem akart váltani? Automata váltós? kézi váltós? Nem akarta bevenni a sebességet? Be akartad tenni de darált? Vagy betetted de nem történt semmi?
"elindítottam az autót, de nem rakta be se egyesbe, sehova sem. Utána pedig kivettem kulcsot, beraktam egyesbe,"
Tehát álló motornál? Akkor megfogta álló helyzetben?
" azóta ment...de ma délelőtt le raktam újra az autót, mikor észrevettem, hogy nem fogja meg az autót mikor egyesbe rakom :-@ :-S
"
És ha kettesbe rakod, vagy más fokozatba, mondjuk hátrameneti fokozatba?
Kérdezz körbe az ismerőseid hátha ajánl valaki egy jó és megbízható maszek szerelőt. Az tuti nem húz le.
Bp-en tudok egyet www. muha.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!