Meg lehet oldani? (Mitsubishi Eclipse motorcsere)
Figyelt kérdés
szóval az van, hogy ha szerzek egyet rossz motorral és tudnék venni egy komplett motor blokkot ugy lenne esélyem egy működő autóra?2011. júl. 20. 21:43
1/10 anonim válasza:
termeszetesen. Ha ugyan az a motorkod. Megoldhato masmilyennel is,csak maceras. Meg elvileg motorszamatiras......
2/10 sekri válasza:
egyik ismerősöm csinálta úgy nem rég,hogy megált a motor neki egy ilyenben.. és vett egyet olyat ami ki van vonva a forgalomból és működőképes... áttette a rendszámtáblát és azzal járkál úgy... a rendőr nem nézi csak a rendszámot meg ilyeneket!!!
3/10 A kérdező kommentje:
ennél az a gond, h motor nem működik, de amugy 100%os, és tudnék bele szerezni.
2011. júl. 20. 22:45
4/10 anonim válasza:
Az új forgalmikban már nem szerepel motorszám. Ha a tiedben sincs benne és a 2motor azonos motorkódú, akkor nyugodtan cserélhetsz motort. És még a papírokkal se kell szarakodnod...
5/10 anonim válasza:
Utolsó? Tényleg nem szerepel bennük? Miben változott a forgalmi engedély? Én 1 éve vettem az autóm, a forgalmiban még van m.szám. Köszi
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Nem kevered véletlenül a motorkóddal? Mert az szerepel benne... Bocsi, nem akarlak hülyének nézni csak most ez is megfordult a fejemben.
8/10 anonim válasza:
Muszáj motorkódnak lennie a forgalmiban. Másképp mi alapján néz a szerelő alkatrészt?
9/10 anonim válasza:
Utolsónak:
A motorszám és a motorkód két különböző dolog...
A motorszám teljesen egyedi, minden motornak más, míg a motorkód az összes teljesen azonos motor azonosítója.
10/10 anonim válasza:
Utolsónak: szerintem olvasd el, hogy mit írtam... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!