Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használt autót ajánlaná...

Milyen használt autót ajánlanátok egy 18 éves fiúnak első autónak olyan fél millió-ig?

Figyelt kérdés
Fontos, hogy megbízható legyen, olcsó és viszonylag könnyű legyen hozzá beszerezni az alkatrészeket. Ja és még valami, hogy valami olyan autót ajánljatok aminek nem gond a könnyebb terep (földút stb..) mert horgászni is járnánk vele.
2011. júl. 20. 21:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek, a lada jó választás lenne, ha éppenséggel lenne benne légkondícionáló. Ebből a példányból az kimaradt.
2011. júl. 21. 11:38
 22/28 anonim ***** válasza:
Ínyenceknek: [link]
2011. júl. 21. 12:29
 23/28 anonim válasza:
mitsubishi galant
2011. júl. 21. 13:33
 24/28 anonim ***** válasza:

Hát ha pakolászni is akarsz bele akkor ne vegyél szedánt, az nagyon rossz ilyen használatra, akkor inkább valami egyterű/csapotthátú vagy egy 18 évesen is vállalható kombi amivel azért nem néznek egyből családapának. Lehet válogatni, ezek közül bármelyiket el tudnám képzelni, mind relatíve kedvező fogyasztású, jól pakolható és terepen is elvergődnek:

Citroen ZX: [link]

Nissan Praire: [link]

Mitsubishi Lancer: [link]

Nissan Almera: [link]

Fiat Tempra: [link]

Peugeot 306: [link]

Toyota Corolla: [link]

Opel Kadett: [link]

Honda Civic: [link]

Fiat Palio: [link]

Toyota Tercel: [link]

2011. júl. 21. 15:20
 25/28 anonim ***** válasza:
A Tempra elaggott, de a Palio weekend-hát nem mondom,-ott pont.
2011. júl. 21. 15:55
 26/28 anonim ***** válasza:

Én cabriót vennék a helyedben. Az most a divat a fiataloknál és semmihez sem fogható a cabrió érzés :)

Néhányat összeszedtem, lehet nem mind jó neked nagyon nem néztem bele a hirdetésekbe csak átfutottam őket. Ha egy cabriót veszel várunk a cabrió klubban :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 22. 22:11
 27/28 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Értem én hogy csak átfutottad a hirdetéseket, de sikerült pont olyan autókat linkelned amelyek közül egyik sem rendelkezik érvényes magyar okmányokkal. Ez valószínűleg azért lehet mert fél millió forint alatt elég nehéz életképes kabriót találni, pont azért mert egy kabriónak magasabb az értéke. Na meg azért mert szezon van, nyáron drágábbak a kabriók. Amúgy mivel az is szempont hogy ne fogyasszon sokat elég problémás hogy a kabriókat többnyire nagyobb motorokkal szerelték és sportosabbra hangolták, de mondjuk az említett Fiat Punto Cabrio, a Peugeot 205 CJ, Talbot Samba cabrio vagy Opel Astra még talán meg is felelne a célnak jó időben. De télire azért nem mernék ponyvás autót ajánlani senkinek.
2011. júl. 22. 23:05
 28/28 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Én vagyok a kabriós válaszoló és 5 éve autózom egy nem több milliós kabrióval. Semmi bajom nem volt vele pedig fél millió alatt vettem. 1.6-os hengerenként befecskendezős motor van benne és így fogyaszt vegyes használatban 8 litert. Szóval nem fogyasztanak többet mint a nem kabriók. A vászon tető is köszöni jól el van télen garázs nélkül utcán. Csak élmény egy kabriót vezetni. Azt kifelejtettem , hogy mivel kabrió és nem fiatal már (azért nem is 30 éves) kedvezményes biztosításom van rá ami évi 8000 Ft. Ha ez nem lenne a legolcsóbb biztosításom közel 40 ezer lenne negyedévente pedig balesetmentesen vezetek 8 éve

2011. júl. 25. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!